Altyapı desteklemiyordur muhtemelen yoksa bu kadar düşük vermezler, şuradan bir sorgulama yapar mısın?16 mbps paketini kullanıyorum ama ethernet kablosuyla da wifi bağlantısıyla da max. 9 mbps alıyorum. Nedeni nedir?
benim 81 mbps en fazla ama bende türk telekom 16/1 pakedini kullanıyorum bazen 6 bile oluyor bir kere 14 gördüm oda gece şuan 7.3 hızım nedenseAltyapı desteklemiyordur muhtemelen yoksa bu kadar düşük vermezler, şuradan bir sorgulama yapar mısın?
İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber Altyapı Sorgulama | Millenicom
İnternet altyapısını kontrol etmek, alabileceğiniz maksimum internet hızını ve size uygun paketlerimizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
benim altyapı 60 mbps idi kullandığı 16/5'ti aldığım 19/5 ti.benim 81 en fazla ama bende türk telekom 16/1 pakedini kullanıyorum bazen 6 bile oluyor bir kere 14 gördüm oda gece şuan 7.3 hızım nedense
kaç kere müşteri hizmetlerini aradım değişen bir şey yok modem eski falansa olabilir dediler modemim bu sence sorun bunda olabilir mi ?benim altyapı 60 mbps idi kullandığı 16/5'ti aldığım 19/5 ti.
Bende de aynısı var onu kullanıyorum Millenicom 50/6 pakette 58/9 alıyorum.kaç kere müşteri hizmetlerini aradım değişen bir şey yok modem eski falansa olabilir dediler modemim bu sence sorun bunda olabilir mi ?
Alıntıyı görüntüle
Hocam sorguladım, 98 mbps destekliyormuş.Altyapı desteklemiyordur muhtemelen yoksa bu kadar düşük vermezler, şuradan bir sorgulama yapar mısın?
İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber Altyapı Sorgulama | Millenicom
İnternet altyapısını kontrol etmek, alabileceğiniz maksimum internet hızını ve size uygun paketlerimizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
Tamam o zaman Millenicom geçmen daha iyi olur. Altta rehberim var onu okuyup sorularını özelden, buradan ya da rehberin altından sorabilirsin.Hocam sorguladım, 98 mbps destekliyormuş.
A da TT ile konuş yanlış bir şeyler olmuş olamiliry.Hocam sorguladım, 98 mbps destekliyormuş.
Ben 16 paketinden 4 ,5 alıyorum16 mbps paketini kullanıyorum ama ethernet kablosuyla da wifi bağlantısıyla da max. 9 mbps alıyorum. Nedeni nedir?