M MigrosJET 80+ Bronze Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 686 Dahası Reaksiyon skoru 227 İsim Martyn McMillan 27 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 NemesisPlayer yazmış: Ben 16 paketinden 4 ,5 alıyorum Devamı için tıklayın... En kısa zamanda kurtulun şu Türk Telekom lanetinden. Ben de taahhüdün bitmesini bekliyorum.
NemesisPlayer yazmış: Ben 16 paketinden 4 ,5 alıyorum Devamı için tıklayın... En kısa zamanda kurtulun şu Türk Telekom lanetinden. Ben de taahhüdün bitmesini bekliyorum.
N NemesisPlayer 80+ Bronze Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 845 Dahası Reaksiyon skoru 239 İsim samed 27 Ocak 2021 #15 MigrosJET yazmış: En kısa zamanda kurtulun şu Türk Telekom lanetinden. Ben de taahhüdün bitmesini bekliyorum. Devamı için tıklayın... Kurtulup napıcamki istanbuldayım ama hala altyapım yok taahütüm 3 yıldır boşta taahüt yok yani
MigrosJET yazmış: En kısa zamanda kurtulun şu Türk Telekom lanetinden. Ben de taahhüdün bitmesini bekliyorum. Devamı için tıklayın... Kurtulup napıcamki istanbuldayım ama hala altyapım yok taahütüm 3 yıldır boşta taahüt yok yani