Neler Yeni

Türk Telekom Evde İnternet 1 yıl kala hiçbirsey odemeden iptal olabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Şentürk
Arkadaşlar türk telekom 2 yıllık tahattut imzaladık şimdi ben internette gördüm 1 yıl kala herhangi bir cayma bedeli ödemeden ve bir yerelce göstermeden iptal edilebiliyormus bilgisi olan arkadaslar bir yazabilir mi böyle bir şey var mı

şahin doğan

80+ Platinum
Evet iptal edebiliyorsun 1 yıldan fazla bir süre geçmiş ise bu senin hakkın

Osmanbayirr

80+ Bronze
1 yıldan fazla yapılan taahhütler geçersiz sayılır

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Arkadaşlar türk telekom 2 yıllık tahattut imzaladık şimdi ben internette gördüm 1 yıl kala herhangi bir cayma bedeli ödemeden ve bir yerelce göstermeden iptal edilebiliyormus bilgisi olan arkadaslar bir yazabilir mi böyle bir şey var mı
Gene sana bir şekilde fiyat çıkartıyorlar ama ara sor bi.

VorleN

80+ Silver
Cayma bedeli ödemezsiniz ancak indirim bedelini ödemek zorundasınız mesela taahhüt sayesinde 200 TL'lik interneti 150 TL ye kullandınız 12 ay kullandığınızı baz alırsak 50x12=600 TL ödemek zorunda kalıyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Şentürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cayma bedeli ödemezsiniz ancak indirim bedelini ödemek zorundasınız mesela taahhüt sayesinde 200 TL'lik interneti 150 TL ye kullandınız 12 ay kullandığınızı baz alırsak 50x12=600 TL ödemek zorunda kalıyorsunuz.
Biz 16 mbpinternet için 90 tl falan ödüyoruz galiba herhangi bir indirim yok ama var da olabilir emin değilim

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Netspeed geçmeyi düşünüyorum acaba arasam onlar iptal edebilir mi türk telekomj
Netspeed yerine Millenicom'a geç daha iyi olur. Onun dışında TT'yi ara cayma bedelini öğren ve geçeceğin firmayı ara onlar halleder.

Top Bottom