100Mbps ve üstüne Wifi 6 destekli iyi modeller veriliyor genelde.Türk telekom fiber optikte hangi modemi veriyor iyi mi? ve benim keenetic omni dsl ile kablosuz router olarak çalışırmı
Hocam sadece üst kata kablosuz olarak destekleyici gibi ihtiyacım olduğu zaman aktif edeceğim bir cihaz olarak koyacağım omni yi onun dışında benim omni dsl de zaten wifi 4 var ve 5ghz yok ondan dah iyi olacaktir bu halde değilmiVerdikleri modemlerde ağ cihazlarına hız sınırlaması koyamıyorsunuz. Bölgeye göre wifi5 veya wifi6 cihazlar veriliyor fakat beni çok tatmin eden modeller değil. Zartu zırtı kitli geliyor genelde.
Keenetic cihazların hepsi aynı zamanda router'dır. Çalışır fakat elinizdeki modem ile ana hatta bağlarsanız kablolu olarak 100 yerine 90 civarı alırsınız. Omni DSL'in portları 100 mbps.
Diger Cihazlara hız sınırı koyamıyorsam onları omniye bağlayıp onun üstünden hız sınırı koyarım daha mühim kullanıcılar ise sadece tt nin verdiği modeme bağlanırVerdikleri modemlerde ağ cihazlarına hız sınırlaması koyamıyorsunuz. Bölgeye göre wifi5 veya wifi6 cihazlar veriliyor fakat beni çok tatmin eden modeller değil. Zartu zırtı kitli geliyor genelde.
Keenetic cihazların hepsi aynı zamanda router'dır. Çalışır fakat elinizdeki modem ile ana hatta bağlarsanız kablolu olarak 100 yerine 90 civarı alırsınız. Omni DSL'in portları 100 mbps.
Umarım banada wifi 6 verirler sadece kullandığım laptop ta tam performans calışır ama yinede wifi 4 ten 6 ya geçmek güzelAlt yapım Gpon ben 100mbp aldım ama wifi6 modem verdiler ilerde lazım olur diye.
5 Ghz'in çekim menzili o kadar yüksek değil işte problem orda. Yakındaki cihazlar tam perfmans alır uzaktakiler yine ölü kalır.Hocam sadece üst kata kablosuz olarak destekleyici gibi ihtiyacım olduğu zaman aktif edeceğim bir cihaz olarak koyacağım omni yi onun dışında benim omni dsl de zaten wifi 4 var ve 5ghz yok ondan dah iyi olacaktir bu halde değilmi
Alt yapın 100 üstü destekliyorsa verirler.Diger Cihazlara hız sınırı koyamıyorsam onları omniye bağlayıp onun üstünden hız sınırı koyarım daha mühim kullanıcılar ise sadece tt nin verdiği modeme bağlanır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım banada wifi 6 verirler sadece kullandığım laptop ta tam performans calışır ama yinede wifi 4 ten 6 ya geçmek güzel
Wifi6 verecekler o zaman.Hocam daireye kadar fiber optik geliyor ya 1.000 yada 10.000 olması lazımwf