Kyrosmurat
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Bu eve kadar giden fiber mi aktif galiba şuan
100mb mi veriyor bu yoksa 1gb mi onu kurulunca mı anlıcazEvet fiber bu. Ama eve mi gelir, baz istasyonu gibi yerler için midir bilinmez. Daha binanın içine çekilmeden aktif olamaz zaten.
1 gbps olur fiber 100 olmaz.100mb mi veriyor bu yoksa 1gb mi onu kurulunca mı anlıcaz
ayni bu sekilde bizim sokaga da yaptilar suan ve hemen hemen her eve kadar getiriyorlar boyle. calisanlara sordum fiber dediler. bundan sonraki surec nasil olur? fiber internet kullanabilir miyiz?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu eve kadar giden fiber mi aktif galiba şuan
max 100 veriyor turknet başka altyapılarda. sadece kendi altyapısında 1000 veriyor.ama şuan TurkNet kullanıyorum TurkNet bana ne kadar hız verir ki
100 verebilir anlaşması yok daha üstü için.ama şuan TurkNet kullanıyorum TurkNet bana ne kadar hız verir ki
binanin icine cekilmesi icin bizim yapmamiz gereken bir sey var mi? binanin onune kadar getirdiler zatenEvet fiber bu. Ama eve mi gelir, baz istasyonu gibi yerler için midir bilinmez. Daha binanın içine çekilmeden aktif olamaz zaten.
Projede vardır muhtemelen eğer kurumsal fiber vs değilse. Biraz daha zaman geçsin hareketlilik olmazsa bölge müdürlüğüne gidip sordurun.binanin icine cekilmesi icin bizim yapmamiz gereken bir sey var mi? binanin onune kadar getirdiler zaten