Türk Telekom fiber üzerinden simetrik gigabit interneti nasıl alabilirim

Reaksiyon skoru
72
merhaba ofiste fiber altyapı var ve Türk Telekom altyapısı var türknet de aratınca 100 / 20 uplaoad veriyor ama bana 1000/1000 upload lazım Türk Telekom max 1000/50 veriyormuş bunun bir yolu yokmu bilen varsa yardım edebilirmi iyi olur.

firmayı ara çok yüksek meblağlarla sağlıyabiliyorlar sanırım .

firmayı ara çok yüksek meblağlarla sağlıyabiliyorlar sanırım .
yanlış bilgi. alamaz. bireysele gigabit upload satmıyorlar. yüksek maliyet ile alacaksan metro ethernet alman lazım. onuda mevcut altyapıdan vermezler sana özel yeni fiber kablo çekilir ofisine. santralden senin ofise sadece senin kullanımın için.

yanlış bilgi. alamaz. bireysele gigabit upload satmıyorlar. yüksek maliyet ile alacaksan metro ethernet alman lazım. onuda mevcut altyapıdan vermezler sana özel yeni fiber kablo çekilir ofisine. santralden senin ofise sadece senin kullanımın için.
o zaman kol gibi maliyet gelir türk net olsa ne güzel simetrik olacaktı .

@mertkuskapan bi ara bununla ilgili story atmıştı gelmiş olması lazım çok büyük paralar istiyolar diye müşteri olmayınca kalkmış da olabilir.

En ucuz sağlayıcılardan olan GıbırNet'in bile metro fiyatları bu şekilde. İnternet işinden para kazanmayacak biri için çok mantıksız.

1756100203928.webp
Q

ofise bi sunucu kuracaktım dosya yönetimi vb uzaktan rahat olması açısından iyi olacaktı mecbur türk telekomun 1000/50 hızlarına kaldık upload bi en az saniyede 20mb filan yükleseydi daha iyi olurdu yapacak bişey yok sanırım.

ofise bi sunucu kuracaktım dosya yönetimi vb uzaktan rahat olması açısından iyi olacaktı mecbur türk telekomun 1000/50 hızlarına kaldık upload bi en az saniyede 20mb filan yükleseydi daha iyi olurdu yapacak bişey yok sanırım.
Superonline altyapısı varsa o veriyor ama Türk Telekom vermiyor ben de aynı sorunu yaşıyorum.

Geri