Türk Telekom Fiberi çekmiyor.

Hasan_Enes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
292
Yaklaşık 10 adımlık mesafemde 1 sene once çekilmıs bir fiber kablo var turk telekoma dilekce gonderdik basta o mahallede bise yok demisler detayini bilmiyorum sinra zar zor 2 aya cekicez demisler 3 ay oldu olacak fiberin f si yok ne yapmaliyim.

Sen yenisin galiba? :) Telekom'un söylediği şeyler birbirini tutmaz, bu yazılı olmayan kural.

Yillardir fiber bekliyorum bina 1 senelik ona bile cekmiyolarya fiber hayret binada 5-6 tt kullanicisi var bina zaten 12 dairelik
1 senelik binaya çekerler, ama 1 yıldan fazla sürüyor. Burada 3 yıllık binaya geçen hafta çekiyorlardı mesela :)

1 senelik binaya çekerler, ama 1 yıldan fazla sürüyor. Burada 3 yıllık binaya geçen hafta çekiyorlardı mesela :)
Bende gecen 4-5 senelik binaya cektiklerini gordum ulan potansiyal musteriye cekmiyorsun gidiyorsun evde internet kullanmayan binalara cekiyorusun sasirtici 😂

Türk Telekom un başındaki proje müdürü ne derse o olur varsa tanıdık ona söylesin anında çekerler bu kadar basit

Yaklaşık 10 adımlık mesafemde 1 sene once çekilmıs bir fiber kablo var turk telekoma dilekce gonderdik basta o mahallede bise yok demisler detayini bilmiyorum sinra zar zor 2 aya cekicez demisler 3 ay oldu olacak fiberin f si yok ne yapmaliyim.
Bizim sokakta sadece bizim binada var fiber mesela.
Diğer binalarda adsl var.
Vdsl bile yok.

Bu dakikadan sonra yeni yapilan binalara DSL döşemiyorlar zaten, uygunsa direkt GPON fiber.

Cidden çok kötü bir durum benim bildiğim Türkiyeye fiber 2011 de geliyor ama yayilamiyor 11-12 yil oldu haladaha adsl olmayan evler var bu ciddi bir sorun bence.
2014'den beri TT müdürlüğe gider sorarım.
2020'de geldi fiber.

Türk adı benim için kutsal, şimdi yerecegim için Türk Telekom deneyim TT diyim o yüzden. İşin TT ye kaldıysa geçmiş olsun kardeş öncelikle devlet kapısı gibi kurum . Bende TT kullanıyorum da öyle sorunlarım yok benim düz kullanıcıyım ben. Böyle sorunlar yaşamayım istiyosan operatör değiştir

Türk adı benim için kutsal, şimdi yerecegim için Türk Telekom deneyim TT diyim o yüzden. İşin TT ye kaldıysa geçmiş olsun kardeş öncelikle devlet kapısı gibi kurum . Bende TT kullanıyorum da öyle sorunlarım yok benim düz kullanıcıyım ben. Böyle sorunlar yaşamayım istiyosan operatör değiştir
Ben türknetteyim malum tt 180 turknet 140 oldu bu aralar iss ariyorum ama yok nerdeyse hepsi zam yapacak gibi duruyor daha dusuk paket aliyom diyorum 10 tl fark var .d. simdi tweet attim cevaplari (Merhaba Hasan Bey, bulunduğunuz yerde yapılan incelemelere istinaden ekiplerimizin çalışması tüm hızıyla devam ediyor. İlgili adres için en kısa sürede size hizmet vermeye devam edeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Bu oldu saka gibi bolgemde 1 tane tt calisani gormedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,163
Üyeler
192,211
Son üye
fatender
Geri