Türk telekom hipernet

Reaksiyon skoru
69
bizim burda turk telekom hipernet altyapısı var gamer paketleri falan var onları alabiliyor muyum şuan ki kullandığım superonline ve 1 upload alıyorum benim isteğim 3 5 arası bi upload

bizim burda turk telekom hipernet altyapısı var gamer paketleri falan var onları alabiliyor muyum şuan ki kullandığım superonline ve 1 upload alıyorum benim isteğim 3 5 arası bi upload
Turktelekom veya millenicom öneririm. Aynı interneti daha ucuza veriyorlar. TurkTelekom altyapısından. Yani Turknet/Millenicoma geçip altyapısal sorun yaşarsan turktelekomda da yaşarsın. Bu durumda ucuz olanı almak daha mantıklı.

Turktelekom veya millenicom öneririm. Aynı interneti daha ucuza veriyorlar. TurkTelekom altyapısından. Yani Turknet/Millenicoma geçip altyapısal sorun yaşarsan turktelekomda da yaşarsın. Bu durumda ucuz olanı almak daha mantıklı.
türktelekom gamer paketinde 20mbps lik var 90 tl onu almayı planlıyorum ama upload durumunu bilmiyorum kullanan varsa diye araştırıyorum

türktelekom gamer paketinde 20mbps lik var 90 TL onu almayı planlıyorum ama upload durumunu bilmiyorum kullanan varsa diye araştırıyorum
Turknet' te 50mbit' e 95TL veriyorum...
35 mbit ise 85TL ve aynı hizmet. İnterneti gene TT veriyor.
Sorgulayın burdan altyapınızı. Ayrıca Taahhütlü internet almanızı önermem. Bu yüzden TT almayın diyorum.
TT=TurkTelekom*

Sorgulayın burdan altyapınızı. Ayrıca Taahhütlü internet almanızı önermem. Bu yüzden TT almayın diyorum.
TT=TurkTelekom*
burada 16 mbps 1 upload diyor

@alpolojix
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TT=TurkTelekom*
senin hız yükseldimi ya

türktelekom gamer paketinde 20mbps lik var 90 TL onu almayı planlıyorum ama upload durumunu bilmiyorum kullanan varsa diye araştırıyorum
Kablonet altyapisi varsa öneririm 90 tl ye 100mbps aliyorum

Screenshot_1.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablonet altyapisi varsa öneririm 90 TL ye 100mbps aliyorum
yok türktelekom hipernet var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,627
Üyeler
186,756