Neler Yeni

Turk telekom ile turknet geçiş

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
Merhabalar benim taahüt 24 nisanda bitiyor turk telekomun internetti bende dedim ki bende İnternet arayışına girdim ve karşıma turknet cıktı tamam müşteri hizmetleri felan yok ama hızlı ve en düşük ping ile idaalı neyse

Turk telekomu aradım dedim işte cayarsam kaç lira cıkar onlar da dedi 248.91 yani düz hesap 250 şimdi geçersem turknete 120 tl ye kadar ödüyorlar biliyorsunuz ben ne kadar ödiyecem hem turk telekoma hemde turknete mi ödeme yapmam lazım mı?

şimdi diyeceksiniz taahüt bitsin iptal et sonra başvur olur ama port sağlam vdsl alt yapım var onun için acele etmek istiyorum.

Anlamadım işin gerçeği
Bilen birisi var mı?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Bildiğim kadarıyla cayma bedelini nakit vermiyor.
Her ay sizden az alıyor. Yani internet ücreti 99₺ ise 12 ay boyunca 89₺ alıyor.

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani turk telekom da şimdi eger çıkarsam 250 tl cıkarcak bende turknet te geçicem 120 tl cayma var ve ben turk telekom da 75 lira veriyorum telefonla birlikte 85 kitliyorlar bana bende bunu anlamadım cayarsam şayet turk telekoma ödeme yaparmıyım yaparsam nasıl yaparsın

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Yani turk telekom da şimdi eger çıkarsam 250 TL cıkarcak bende turknet te geçicem 120 TL cayma var ve ben turk telekom da 75 lira veriyorum telefonla birlikte 85 kitliyorlar bana bende bunu anlamadım cayarsam şayet turk telekoma ödeme yaparmıyım yaparsam nasıl yaparsın
Sen 250 TL bizzat ödeyeceksin brom telekoma sonrasın da
Evet, TurkNet cayma bedeli karşılama konusunda size avantaj sunuyor. Mevcut operatörünüzün size çıkaracağı taahhüt cayma bedeli, 120 TL’ye kadar TurkNet’ten oluyor. Bu tutarı 6 ay boyunca faturanıza indirim sağlayarak üstleniyoruz. Kampanyamız internet hizmetleri taahhüt cayma bedelini kapsıyor.

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım kardeşim eyw

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Cayma bedeli Türknet ay olarak bölüyor altyapın kaç mbps destekliyor bu arada turknet müşteri hizmetleri eskisi gibi değil gayet iyi oldular aynı gün arıyorlar kayıt açıldığı zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz
Aga şuda bir gerçekki hepsi türk telekomun alt yapısını kullanıyor değişen bir şey olmaz sadece sağlayıcılar farklı bu kadar.

Junaiun

80+ Bronze
Cayma bedeli diye para yedirmeyin şunlara, taahhüt bitsin öyle geçin derim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,284
İsim
Anonim-Anonim
Bence de Türknet’in müşteri hizmetleri eskisi kadar kötü değil. Milenicom’da güzeldir.

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Merhabalar benim taahüt 24 nisanda bitiyor turk telekomun internetti bende dedim ki bende İnternet arayışına girdim ve karşıma turknet cıktı tamam müşteri hizmetleri felan yok ama hızlı ve en düşük ping ile idaalı neyse

Turk telekomu aradım dedim işte cayarsam kaç lira cıkar onlar da dedi 248.91 yani düz hesap 250 şimdi geçersem turknete 120 TL ye kadar ödüyorlar biliyorsunuz ben ne kadar ödiyecem hem turk telekoma hemde turknete mi ödeme yapmam lazım mı?

şimdi diyeceksiniz taahüt bitsin iptal et sonra başvur olur ama port sağlam vdsl alt yapım var onun için acele etmek istiyorum.

Anlamadım işin gerçeği
Bilen birisi var mı?
tavsiyem turknet e geçmeyin arayıp ulaşabileceğiniz kimse yok internet konusunda evet iyiler ama kanımca müşteri hizmetleri de çok önemli 2 aydır internetimi bağlayamadılar dün netspeed e geçtim 1 günde işlemlerim tamamlandı daire kablolaması kaldı sadece

Top Bottom