Neler Yeni

Yardım Türk Telekom İnternet sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Onur Çetinkaya
Kocaeli Körfezde oturuyorum ve türk telekomdan 50 mbps internet aldık son zamanlarda internet çok kötü hiç stabil değil 500 ping ve hiç stabil olmayan internet 40 dan bir anda 10'a iniyor müşteri hizmetlerini aradık modemi aç kapı yapın diyolar yapıyoruz yine aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

1691955547981.png

YazılımKafa

80+ Silver
Kocaeli Körfezde oturuyorum ve türk telekomdan 50 mbps internet aldık son zamanlarda internet çok kötü hiç stabil değil 500 ping ve hiç stabil olmayan internet 40 dan bir anda 10'a iniyor müşteri hizmetlerini aradık modemi aç kapı yapın diyolar yapıyoruz yine aynı

Alıntıyı görüntüle
Dsl kablosu hasarlı olabilir. Modeme giren ince internet kablosu

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran

Alıntıyı görüntüle
Binanızda türkcell superonlineın gponu var mı? Yani fiberi var mı? Varsa ona geçmenizi öneririm.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Emre
Belki binanızda yoktur sadece. Mahallenizdeki ve sokağınızdaki başka binalara bakabilirsiniz. Başka sokaklardaki binalara da bakabilirsiniz mahallenizdeki.
Hocam göknette benim burası max 35 mbit gösteriyor 600metreden sizin attığınız linkten sorgulatınca 100mbit lik pakette çıkıyor bu alt yapı var mı demek?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ana TT kapasite kaynaklı sorun yaşamanız nerdeyse imkansız. VDSL yapıda olduğunuz için saha dolabı yoğunluğundan kaynaklı olabilir veya bölgesel bir bakım olabilir. X bir firmaya da geçseniz büyük bir ihtimal bölgesel bir durumsa bir çözüm olmaz.

Port değişim talebinde bulunun TT yapısında olduğunuz için TT duruma göre bunu yapabiliyor. Çözüm olmazsa Twitter hesabınızdan, yoksa açın; @umitonaltr @TTDestek etiketleyip sorununuzu yazın, ordaki ekipler ile sorunun takibini yaptırın.

Bunlar öncesinde modemsel ve iç tesisat sorunu olmadığına emin olun fakat.

Top Bottom