Türk telekom modem değiştirme

Mhmd.

80+
Reaksiyon skoru
137
Arkadaşlar merhaba turk telekomun cok eski bir modemini kullaniyorum siyah bir şey belki 4-5 yıl olmuştur son 1 senedir hic cekmiyor 2 kisi baglaninca bile sıkıntı yaratıyor şimdi müşteri hizmetlerini aradim degistirmek istiyorum dedim türk telekom müdürlüğüne gidin ordan alabilirsiniz dedi bunu ilk defa duydum çünkü önceden birkac defa daha bunu sormuştum biz faturaniza ekleriz gelip kurulum yapariz demisti gerçi bu yeni modemlerde kurulum gerekmiyormus turk telekom müdürlüğü dediği şey turk telekom yazan yerler demi

Bayileri değil dostum bildiğim kadarıyla bayilik değil genelde merkezde yer alan müdürlük büyük bina

turk telekom müdürlüğü dediği şey turk telekom yazan yerler demi

Hayır. Nerede bulunuyorsan Google'a "Orası Türktelekom müdürlüğü" yaz, adresi çıkar.

Arkadaşlar merhaba turk telekomun cok eski bir modemini kullaniyorum siyah bir şey belki 4-5 yıl olmuştur son 1 senedir hic cekmiyor 2 kisi baglaninca bile sıkıntı yaratıyor şimdi müşteri hizmetlerini aradim degistirmek istiyorum dedim türk telekom müdürlüğüne gidin ordan alabilirsiniz dedi bunu ilk defa duydum çünkü önceden birkac defa daha bunu sormuştum biz faturaniza ekleriz gelip kurulum yapariz demisti gerçi bu yeni modemlerde kurulum gerekmiyormus turk telekom müdürlüğü dediği şey turk telekom yazan yerler demi
müdürlük dediği şehirdeki ana bina olabilir büyük ihtimalle

He şimdi baktim 15 dk lik yol yarın gider alirimda direk verirlermi acaba nasıl oluyor hic bilmiyorum sonra eve gelip takinca kurulum filan gerektirmez inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He şimdi baktim 15 dk lik yol yarın gider alirimda direk verirlermi acaba nasıl oluyor hic bilmiyorum sonra eve gelip takinca kurulum filan gerektirmez inşallah
Birde intarnet babamın üzerine babamin kimliği ile ben gitsem yinede verirlermi yoksa illa babammi gidecek

internet senin üzerine değilse modem vermezler. abonelik sahibinin işlem yapması gerekir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,810
Üyeler
183,170
Son üye
TmXinhua
Geri