Yardım Türk Telekom mu turkcellmi

PolatAlemdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
155
265 TL'ye 30gb 1000dk 250 SMS tarifem var türk Telekomda Yeni geçtiğim için 3 AY cayma bedelim Yok türkcelin 260tllik tarifesi mantıklı olurmu

Ekler

• 1000013868.webp
    1000013868.webp
    110.9 KB · Hit: 45
Hocam Türkcell çok müşteri kaybettiği için müşteri kazanmaya çalışıyor.
Ama şunu bil Turkcell İnternet kullanımın daha hızlı biticek 30u sen 20 25 gibi düşün.
Hangisi çekiyorsa daha mantıklı çevrendekilerden speed test fln yap istersen

265 TL'ye 30gb 1000dk 250 SMS tarifem var türk Telekomda Yeni geçtiğim için 3 AY cayma bedelim Yok türkcelin 260tllik tarifesi mantıklı olurmu
Turkcell kullanıyorum arkadaşın dedigi gibi intarneti aşırı hızlı bitiryor 20gb 16-18 günde bitiriyor hatta geçenlerde başıma ilginç bir olay geldi intarnetim bittiği zamanlarda Fenerbahçe maçlarını izlemek için 1gb intarnet aliyorum arada sırada (dükkanda olduğum için) ilk aldığımda 1gb intarnet ile tüm maci seyretmiştim 2.kez aldığımda 1gb ile 30.dk da tüm internet bitti birde turkcell ile oyuna girdiğimde arada sırada ping birden fırlıyor 3-4 sn lik bir süre bu eskiden vodefone kullanıyordum 6gb 15-20 gun arasi yetiyordu turkcell bitince vodefone geri dönecem

Turkcell mn kullanımı fazla nasıl derseniz örneklendiriyim
İnternettiniz açık bir bildirim geldi 1kb diyelim normalde Türkcell bunu 1mb olarak düşüyor.
Kullanıcı sözleşmesinde bu değerler yazıyor.
Bazı Turkcell paketlerinde bu kullanım bedeli daha düşük

Vodafone veyahut başka operatörlerde 1kb üzerinden düşüyor o yüzden çabucak bitmiyor

turkiyede operatorler arasi fark yok sana tavsiyem bir tanesini sec sonra sozlesme bitince baska birine gec o zaman yeni uye teklifi aliyorsun ve daha ucuza geliyor ben bunu yillardir yapiyorum istedigin kadar tekrar edebilirsin her seferinde her operatorde yeni uye teklifi aliyorsun

Hocam sanırım merkezi bir bölgede oturuyorsun. Bazı kesimlerde operatör farkı çok olabiliyor. Ama hepsi aynı ise en ucuzu hangisi ise ona geçmek bende öyle yapıyorum
turkiyede operatorler arasi fark yok sana tavsiyem bir tanesini sec sonra sozlesme bitince baska birine gec o zaman yeni uye teklifi aliyorsun ve daha ucuza geliyor ben bunu yillardir yapiyorum istedigin kadar tekrar edebilirsin her seferinde her operatorde yeni uye teklifi aliyorsun

Hocam bence çekiş gücü çok farkediyor o nedenle tek el gibi türkcell mecburi onu kullanıyorum ben yeni müşterilerede çok indirimli oluyo

Hocam sanırım merkezi bir bölgede oturuyorsun. Bazı kesimlerde operatör farkı çok olabiliyor. Ama hepsi aynı ise en ucuzu hangisi ise ona geçmek bende öyle yapıyorum
ayni iki operatorde bunu tekrar edebilirsin ornek olarak ben vodafone ve turk telekom arasinda her yil gidip geliyorum illa bimcell filan kullanmaya gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,108
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri