Neler Yeni

Türk Telekom müşteri hizmetlerine ulaşamama sorunu

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yani benim hatırladığım TC nizi tuşlamak için 1 e basın diye hatırlıyorum.
ohooh o eskidendi. şimdi diyor ki:
"lütfen 10 haneli hizmet numaranızı, internet hizmeti aldığınız telefon numarasını veya tc kimlik numaranızı tuşlayınız. türk telekom evde internet müşterisi olmak için 1i..."

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
ohooh o eskidendi. şimdi diyor ki:
"lütfen 10 haneli hizmet numaranızı, internet hizmeti aldığınız telefon numarasını veya tc kimlik numaranızı tuşlayınız. türk telekom evde internet müşterisi olmak için 1i..."
Ben mağara adamışım onu öğrendim.

VitoScaletta

80+ Gold
ben aradım hız sorunu dedim kadına direk robot gibi bi yazı okumaya başladı işte kablosuz yerine kablolu bağlanın bla bla modemde sorun olabilir beni modem müşteri hizmetlerini ara dedi arardım ondada robot var zaten hız sorunu için tuşla dedi tuşladım diyoki müşteri hizmletlerinizle konuşun bu döngü böyle devam ediyo internet hızımız 1mbs modem alınca düzelmessede 🤬

OdinSonThoR

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
agalar aradım 444 0 375 i yaptım 2-3 adımı sonra hizmet no başlı olduğu telefon yada başvuru için 1 e basın dedi 1 e bastım tc kimlk istedi babamın kini %100 doğru girdim 2 kere yaptım babam yaptı hatta 2. yi yanlış hatalı dedi tekrar tuşladım 10-20 sn sonra kapattı

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
agalar aradım 444 0 375 i yaptım 2-3 adımı sonra hizmet no başlı olduğu telefon yada başvuru için 1 e basın dedi 1 e bastım tc kimlk istedi babamın kini %100 doğru girdim 2 kere yaptım babam yaptı hatta 2. yi yanlış hatalı dedi tekrar tuşladım 10-20 sn sonra kapattı
özelden yazdım.

Top Bottom