-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
Bizde kafalarına göre arada kesiyorlar arıyoruz sorun yok gelir diyorlar biz de eyw diyoruz
Bende düzeltin yoksa cikiyorum türk telekomdan diyorum öyle duzeltiyolar. Yarın öyle dicem gene. Her sene şaşmaz böyle bir ayrılık konusu konuşuruz türk Telekom la.Bizde kafalarına göre arada kesiyorlar arıyoruz sorun yok gelir diyorlar biz de eyw diyoruz
Hizmetlerinin de onlarin daaa. Elon Musk reis star linkten biraz koklatsa bize. Tr deki firmalar nal toplar.Geçen gün gördüm
Bir ünlü storysinde
Eğer yol kenarında internet kablolarını arayan veya sökmeye çalışan bir kişi görürseniz şaşırmayın
Çünkü türk telekom kendinizin yapmasını istiyor yazmış
Akşamına kadının evine sürü gibi ekip gitmiş interneti bağlamışlar hemen arkasından teşekkürler türk telekom diye story atmış birde
Türk telekomdan düzgün bir hizmet istiyorsan birazcık rezil etmelisin herhalde
Elon musk anca btc tweeti atsın yaaaBende düzeltin yoksa cikiyorum türk telekomdan diyorum öyle duzeltiyolar. Yarın öyle dicem gene. Her sene şaşmaz böyle bir ayrılık konusu konuşuruz türk Telekom la.
Hizmetlerinin de onlarin daaa. Elon Musk reis star linkten biraz koklatsa bize. Tr deki firmalar nal toplar.
Daha beta sürecinde hizmet veriyor diye biliyorum. Globale açılmadı.Elon musk anca btc tweeti atsın yaaa
Yollasana şu garibanlara birazcık internet
Adamlar rezalet internet veriyor zatenyaşamadığım sorun yok. profilime türk telekom yazarsanız görürsünüz çıkan konuları.
özellikle bu saatlerde internet kullanılmaz oluyor.Adamlar rezalet internet veriyor zaten
Bende kullanıyorum dakika başı kesiliyor geri geliyor sonra bir daha gidiyor
Ping desen Allaha emanet
Mobil verim bundan daha hızlı internet veriyor yeminleözellikle bu saatlerde internet kullanılmaz oluyor.
Mobil veri daha beter. Evde telefon çekmiyor.Mobil verim bundan daha hızlı internet veriyor yeminle
Taahütü geldi zaten kapatalım millenicom alalım diyorum bizimkilere uğraşamam ben hiç bir şey almayacağım falan diyolar
Ya hiç ya çöp mantığı oluyor benim için
Mecburum yani kullanmaya
Banada öyle diyolardi önce. Adana çocu yer mi be. 2 modemim var ikisinde de ayni sorun var. Benim iki modemimde mi bozuk kardesim diyorum. Kabloyu da kontrol ettim sorun yok diyorum arıza kaydı oluşturuyorlar hemenBende de dünden beri birkac defa internet gitti geldi. Türk Telekom'u aradim, sizce ne dediler?
Tabii ki her zaman ki gibi baglantida sorun yok, sorun ya kabloda, ya da modemde.
Sorun zaten hic bir zaman Türk Telekom'dan kaynaklanmiyor nasil oluyorsa...
Babamın dediğine göre 25 yıllık Türk Telekom müşterisiyiz ve bir router değiştirmek için 2-3 kez aradık .7 Yıllık VIP The Special Favourite Müşterileri olduğum için ben 100Mbps'de kompa yaşadığımda ekip gönderdiler ve kablomdaki ekleri düzelttiler. Kopma sorunum çözüldü.