Neler Yeni

Türk Telekom Neden Böyle?

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
TurkNet kullanan komşum, ben 24ms alırken o 14ms alıyor. Turk telekom kullanıyorum ben ve aynı internet kutusundan çekiliyor. Altyapı vs. yok.

Banada öyle diyolardi önce. Adana çocu yer mi be. 2 modemim var ikisinde de ayni sorun var. Benim iki modemimde mi bozuk kardesim diyorum. Kabloyu da kontrol ettim sorun yok diyorum arıza kaydı oluşturuyorlar hemen
Port'ta veya kabloda sorun vardir, baska bir modem portu ve baska bir kablo deneyin diyor bana.
Dedim, 3 tane PC var, hepsi kabloyla ayni modeme bagli, hepsinin mi kablosu ve portu bozuk?

Milleti enayi yerine koyuyorlar resmen.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bu hafta sorun yaşamaya başladım kopup duruyor internet. Teknik servis geldi, diyor ki sistemde yoğunluk var o yüzden 16 olan hızınızı 12 düşürelim sorun çözülür. La ben 90 TL boşa mı veriyorum niye 12 hızını kabul ediyim? 12 veriyosan diceksin ki, kardeşim hızını düşürüyoruz sana 70 TL ye faturanıda düşürüyoruz. Keriz var sanki karşısında. Geldi teknik servis bunları diyor. Bende 16 da kalsın hızım gidin internetimi düzeltin. Bu haftaya kadar sıkıntı olmayan hızımda nasıl birden kopma yoğunluktan hız düşme oluyorsa. Tamam hız düşmesini anlarım 10 dk bir kopma nedir. Haftaya çıkacağım, sorun böyle devam ederse böyle büyük bir firmadan rezil rezil hareketler. Sanki karşılarında sağacak inek var.

Sizde yaşadığınız sorun varsa yazınız. Herkes görsün..
Aynı sorunu daha şimdi yaşadım arka arkaya 2 kere kesildi vallahi bıktık.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Banada öyle diyolardi önce. Adana çocu yer mi be. 2 modemim var ikisinde de ayni sorun var. Benim iki modemimde mi bozuk kardesim diyorum. Kabloyu da kontrol ettim sorun yok diyorum arıza kaydı oluşturuyorlar hemen
Ben sıfır modem aldım ona bile modem bozuk dediler ki
Ama modem gayet iyi 5g veriyor müthiş bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,283
Üyeler
161,833
Son üye
Benamo
Top Bottom