Neler Yeni

Türk telekom neden bu kadar kötü hizmet veriyor?

Kaganv2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ebrar Kağan Yağlı
deprem bölgesindeyim bulunduğum yerde altyapı yok bizde fiyat uygunluğundan türk telekom magnet aldık. İnternet güvenli internet açık geldi bende bunu kapatmak istedim. Araştırma yaptım ve modem arayüzünden sms atarak kapanacağı yazıyordu, bende sms attım. 1 ay oldu 2 ay oldu bu dönemde int çekmediği için müşteri hizmetlerini arada babam sürekli ordan oraya aktardılar en son 2-3 ay önce 72 saat içinde ekip gelecekti oda gelmedi ne r6 ya da discord giremiyorum. snde 500 kb ile gta 5 indirmek üzereyim ve internette güvenli internetin gta online a izin vermediği yazıyordu benimde bu duruma sinirim bozuldu ne yapmam lazım bu güvenli interneti kapatmam için anlamıyorum artık

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
deprem bölgesindeyim bulunduğum yerde altyapı yok bizde fiyat uygunluğundan türk telekom magnet aldık. İnternet güvenli internet açık geldi bende bunu kapatmak istedim. Araştırma yaptım ve modem arayüzünden sms atarak kapanacağı yazıyordu, bende sms attım. 1 ay oldu 2 ay oldu bu dönemde int çekmediği için müşteri hizmetlerini arada babam sürekli ordan oraya aktardılar en son 2-3 ay önce 72 saat içinde ekip gelecekti oda gelmedi ne r6 ya da discord giremiyorum. snde 500 kb ile gta 5 indirmek üzereyim ve internette güvenli internetin gta online a izin vermediği yazıyordu benimde bu duruma sinirim bozuldu ne yapmam lazım bu güvenli interneti kapatmam için anlamıyorum artık
Müşteri hizmetlerinin kapatabilmesi lazım. Gerçi kapatmazlarsa da şaşırmam hizmet bu kadar türk telekomda. Bir de online işlemlere magnet hattının numarası ile girebilirsen oradan da kapanır sanırım.

Son düzenleme:

Farex

80+ Silver
Beş para etmez firma TT. Köyde yeni altyapı çektiler internet aldım sonrasında zaten o geliş o gidiş arıza kaydına rağmen gelen yok hala internt yoktu kapattırdım. Şuan oturduğum evde de VDSL aldım sürekli kopmalar vardı iptal ettirip kablonetteki hizmetimin hızını yükselttim devam ediyorum çok memnunum allaha şükür çok iyi şuan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,088
Üyeler
171,139
Son üye
Ariobarzanes
Top Bottom