O ozkets 80+ Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 458 11 Eylül 2024 #1 Oparatör kullanan var mı,memnun musunuz?
E EmirhanBayramFK 80+ Bronze Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 1,581 Dahası Reaksiyon skoru 744 Konum İstanbul İsim Emirhan Bayram İlgilendiği Kategoriler Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım 11 Eylül 2024 #2 Türkcell kadar çekmiyor. Paketleri türkcellden uygun. Ekstra bir farkı yok. Vodafone alt yapısıda aynı türktelekom ile çok yakın birbirine.
Türkcell kadar çekmiyor. Paketleri türkcellden uygun. Ekstra bir farkı yok. Vodafone alt yapısıda aynı türktelekom ile çok yakın birbirine.
The King of Comedy 80+ Silver Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 2,011 En İyi Cevap 1 11 Eylül 2024 #3 yeni turkcell e geçtim turkcelle aralarında bi fark yok bölgesel olarak değişiyor tabi, turkcellin fiyatı daha uygundu
yeni turkcell e geçtim turkcelle aralarında bi fark yok bölgesel olarak değişiyor tabi, turkcellin fiyatı daha uygundu
gymice 80+ Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 188 Dahası Reaksiyon skoru 55 İsim gymice 11 Eylül 2024 #4 40gb internet + sınırsız sosyal medya için 360tl ödüyorum son ayım. fiyatı öğrenci olduğum için bana pahalı geliyor. internet kalitesi de vodafone gibi kötü değil ama turkcell kadar iyi de değil. ortası diyebilirim.
40gb internet + sınırsız sosyal medya için 360tl ödüyorum son ayım. fiyatı öğrenci olduğum için bana pahalı geliyor. internet kalitesi de vodafone gibi kötü değil ama turkcell kadar iyi de değil. ortası diyebilirim.