Neler Yeni

Türk Telekom Rezilliği!

WCAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cengiz Balkiraz
Selamlar. Şuanda Türk Telekom'un 75 mbps sınırsız paketini kullanıyorum. Zaten yavaştı ama son birkaç aydır o kadar fazla yavaşladı ki dayanamadım artık.Dün de bugün de aradık. Modeminizi kapatıp açın. Yaptık falan filan dediler. Ama değişen bir şey olmadı. Tam rezillik. Modem salonda, mutfak da salonun hemen dibinde. Ama gel gör yine de 10 mbps aldım az önce. Şimdi kapattım bekliyorum. Odamdan hiç çekmiyor. Gerçekten çok rezil bir durum. Geçen sene ben okuldayken annem sözleşmeyi yenilemiş o kadar yapmayalım dediğim hâlde. Hem de 2 yıllık. Türk Net ya da millenicom, netspeedvs geçmeyi planlıyordum. İstediğin hızı alamama durumunda cezasız iptal gibi bir şey çıkmıştı. Bundan nasıl yararlanabiliriz acaba ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Modemin modeli nedir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tilgin. Türk telekomun verdiği modemi kullanıyoruz. Modemin de etkisi olabileceğini düşündüm elbette ama bu kadar da olmaz ki. Salonun dibindeki mutfaktan 10 mbps aldı
Hat değerlerini atabilir misin kontrol edeyim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Nereden bakabilirim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnterneti kapatmıştım. 5-10 dk sonra açtım az önce. 42.60 verdi salond
Büyük ihtimalle ya modem yada hattında sorun var hattına bakayım önce Dm den yaz bana detaylı anlatayım

erdemb92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erdem Başer
Benim bildiğim kadarıyla şuan 1 yıl üzeri sözleşme yapılamıyor. yapılırsa bi hükmü yok diye biliyorum bunu bi araştırmanı tavsiye ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: WCAN

WCAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cengiz Balkiraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç