Türk Telekom Saçmalığı

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,341
Screenshot_2025-04-25-01-49-51-745_com.tmob.AveaOIM.jpg

Bu nası bir saçmalıktır 295 tl olması gereken faturam nedense son 2 ayda 395 son ay ise 486 tl gözüküyor bu nasıl oluyor taahhüt sürem bitmedi bir şey olmadı birde mobil ödeme ücreti ne ya var mı böyle bi saçmalık lan sanki biz zorla böyle ödüyor posta güvercini ile yolluyacağım milleti ne hale getirdiler nasıl sömüreceklerini şaştılar soysuzlar

Birde burdada sırf mobil veri bitti 15 saniye sadece 15 saniye aşıldı diye faturamı 170 den 512'ye çıkarttılar rezillik ya birde sözde aşmalara karşı kontrol sizde paketi var aradım dedim benim böyle paketim var nasıl aşabiliyorum.o bittikten yarım saat sonra için geçerli devreye girer diyor lan 15 saniyede kitleyeceğinizi bitlesiniz zaten reziller
Screenshot_2025-04-25-01-54-21-868_com.tmob.AveaOIM.jpg

Alıntıyı görüntüle

Bu nası bir saçmalıktır 295 tl olması gereken faturam nedense son 2 ayda 395 son ay ise 486 tl gözüküyor bu nasıl oluyor taahhüt sürem bitmedi bir şey olmadı birde mobil ödeme ücreti ne ya var mı böyle bi saçmalık lan sanki biz zorla böyle ödüyor posta güvercini ile yolluyacağım milleti ne hale getirdiler nasıl sömüreceklerini şaştılar soysuzlar

Birde burdada sırf mobil veri bitti 15 saniye sadece 15 saniye aşıldı diye faturamı 170 den 512'ye çıkarttılar rezillik ya birde sözde aşmalara karşı kontrol sizde paketi var aradım dedim benim böyle paketim var nasıl aşabiliyorum.o bittikten yarım saat sonra için geçerli devreye girer diyor lan 15 saniyede kitleyeceğinizi bitlesiniz zaten reziller Alıntıyı görüntüle
10tl lik google play alışverişinizi yaptığınız için mobil ödeme açılmış ve 40tl ödemişsiniz :D

10tl lik google play alışverişinizi yaptığınız için mobil ödeme açılmış ve 40tl ödemişsiniz :D
İptal edeyim onu ******** bunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 liralık harcama 50 gözüküyo

Son düzenleme:
Geri