Burak SR
80+
Belki olur diye kayıt oldumHocam pokus kullanmanın bir artısı var mı? Fatura ödeyince cashback vs mi veriyor?
Belki olur diye kayıt oldumHocam pokus kullanmanın bir artısı var mı? Fatura ödeyince cashback vs mi veriyor?
E sim normal karttan bir farkı yok sadece fiziki olarak taşımıyorsun. O 40 TL vergi yeni hat alımlarında geçerli kardeşim. Numara taşımada sadece 9.43 telsiz kullanım ücreti yansır. Faturasız diyorsanız bayiden bayiye farklı fiyat verebilirlerHocam aylık 40 ₺ ekstra ücret almıyorlar mı müdürlükte? Bana da aynısını dediler yok 450 yok 500 hat ücreti. Bu aldığınız e sim normal sim kartından farklı mı oluyor ?
Müşteri hizmetleri yada uygulamadan yapmayın diye 50 kere söyledik kardeşim keşke bayiye gitseydin. Müşteri hizmetlerini ara sor bakıyım ne diyeceklerArkadaşlar bu tarifeye geçiş yaptım fakat online işlemler uygulamasında sadece 40gb gözüküyor "LİMİTSİZ SOSYAL MEDYA" diye bir şey gözükmüyor acaba tanımlama yapmamız mı lazım limitsiz kullanım için ?
Aynen kardeşim son 3 gün. 31 i kampanyada sonBir hafta önce Turkcell den Vodafone a numara taşıma yaptım ancak çekim gücü çok düşük. İş yerinde internet 3G ye kadar düşüyor.
Cayma bedeli 130tl gibi bir tutar çıkıyor bunu ödemeyi göze aldım.
Hattımı tekrardan bu sefere Türk Telekoma taşıma yapsam yararlanabilir miyim?
Hocam yani 3 ay geçmeden geçiş yaptığımızda bayiye bir yararımız dokunmuyorda ondan mı yapmak istemiyorlar?İşte buladar basit ya. Şu sektörde yalansız çalışmak oladar zor ki. Ben mesela diyorum faturasız taşımalarda bekleme, ücret ödeme gibi şeyler yok ve olamaz diye. İnsanları kandırıp korkutuyorlar. Bu dünyada biraz da insan faydası için çalışmak lazım tamam o insan belki senin bi işine yaramayacak ama elbet sana bir yararı dokunacak bir arkadaşı ile gelecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Malesef bimcell den faturalıya geçişlere özel tarifeler var onlardna yapılıyor. Onlar da uygun ama bunlar kadar olamaz tabii ki
Aynen öyle kardeşim. Bayi adedine yazılması için müşterinin en az 3 ay kalmadı lazım o yüzden istemiyorlarHocam yani 3 ay geçmeden geçiş yaptığımızda bayiye bir yararımız dokunmuyorda ondan mı yapmak istemiyorlar?
Ay sonuna kadar geçerli. Gün içinde yapabilirsinizşuan kampanya geçerli mi hala bayiden yapabilir miyim
31i son o gün başvuruyu yapmış olmam gerekiyor, geçişi sonra olsa da oluray sonuna kadar işlemi yapsak olur değil mi çünkü 3 günde filan anca geçer
Aynen ikamwtgah veya hat sahibi adına bir fatura lazım. Adres gösterir belge istiyorlarBugün tekrar Türk Telekoma geri döndüm. Hiç de demedi gittiğiniz yerden gelemezsiniz vs. Çünkü söylemedim öyle bir şey de. Sadece dedim ki ben yıldızlı günler tarifesi 205tl lik paketi istiyorum bu kadar. Şimdi açılmasını bekliyorumöncesinde turkcelle geçmiştim oradaki ablaya da demedim git gel yapcam diye. Sadece, Türk Telekomda faturalı hattım vardı ama şimdi faturasız istiyorum dedim. Kendi tarifelerini önerdi yok istemiyorum dedim ben faturasız kendisi geçirdi. Buradaki durumu anlatan olursa tabii olmaz vs dicek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bi de ikametgah belgesi istediler
Kartın nezaman aktif olduğu önemli değilay sonuna kadar işlemi yapsak olur değil mi çünkü 3 günde filan anca geçer