Hocam değişiyor ama turkcell'den geçtim ben de çok yavaş geldi bana daÇok yavaş değil mi sizde de böyle mi
sim kartın falan gelmiyo sonra en güzeli gitmekturkcell hatta online başvuru yok mu? tt bayisine gitme şartı mı var ?
Reis çok konuşulmuş da hepsini okuyamadım, şuan fatirasız tt kullanıyorum hat taşıma olayı vs. Tam olarak nasıl oluyor.Ay sonuna kadar geçerli. Gün içinde yapabilirsiniz
bende vodafoneden geçtim ona göre bile yavaşHocam değişiyor ama turkcell'den geçtim ben de çok yavaş geldi bana da
Önce Vodafone veya Turkcell faturasıza geçiyorsun oradan da tekrar Türk Telekom faturalıya geçiyorsun ama vakit kalmadı maalesef. 2 3 taşıma sürüyor cubkiReis çok konuşulmuş da hepsini okuyamadım, şuan fatirasız tt kullanıyorum hat taşıma olayı vs. Tam olarak nasıl oluyor.
Anladım, teşekkür ederim.Önce Vodafone veya Turkcell faturasıza geçiyorsun oradan da tekrar Türk Telekom faturalıya geçiyorsun ama vakit kalmadı maalesef. 2 3 taşıma sürüyor cubki
40GB 215TL paketi yok bittimiÖnce Vodafone veya Turkcell faturasıza geçiyorsun oradan da tekrar Türk Telekom faturalıya geçiyorsun ama vakit kalmadı maalesef. 2 3 taşıma sürüyor cubki
Benim orda 30-40 falanÇok yavaş değil mi sizde de böyle mi
Devam ediyor bayiye git40GB 215TL paketi yok bittimi
Müşteri hizmetlerini ara yada bayiye git sorTekrar vodafone geçmek istiyorum ama cayma bedeli çıkarmı. Evde bile çekmiyor yıl olmuş 2023 Allah aşkına.