Anladığım kadarıyla 25i 23.59a kadar bayiden geçiş başvurusu yapmış olmak yeterli. 25inden sonra söz yazıp 5555e gönderirsek kampanyalı fiyattan faydalanabiliyoruz değil mi?
Hocam merhabalar öncelikle rahatsız ediyorum ben normalde şuan tt faturalı kullanıyorum aklımda yeni numara alıp bu tarifeye geçmek var ama şu an kullandığım numaranın cayma bedelini ödeyip şu paylaşılan tarifeye geçiş yapabilir miyim yoksa illa dediğim gibi yeni numara alıp şu an kullandığım numaranın cayma bedelini ödeyip faturasıza mı dönülmeli sizce ne düşünüyorsunuz şimdiden teşekkür ederim
Aynen gelen mesaja da onay yaz cevapla. Mesajlarda miktarlar yanlış yazıyor ama sıkıntı değil o fiyatlar değil size söylenen fiyatlar gelicek bende de aynısı oldu
Türk Telekom mobil dünyasında bol internetli tarifelerden, son model akıllı telefonlara, herkes için bir şey var. Bu renkli dünyaya en uygun fiyatlarla sahip olun!
Vay anasını ya. Annemin hattını daha geçen hafta taşıdık. 14 küsür gb 150 160 tl arası bir şey. Sinirim bozuldu.. Birde VoWIFI calısmıyor bir türlü. Vodafone'da çalışıyordu.
Benimde 23 gün oldu ama hattı üzerime almak için peder beyle beraber olmam gerektiğinden turkcelle geçmeye karar verdim şehirdışında hattın yasal sahibi olmadan numarayı üzerime alabileceğim tek operatör Turkcell
Beyler 20-25 Ekim arası türk telelom yıldızlı günler kampanyası tekrar başladı sakın kaçırmayın en üst paket olan limitsiz sosyal pkaet 215 TL vergiler dahil. Twitter, fb, inst, yt sınırsız + 40 GB internet + 2 sene Tivibu go hediye. En üst paket bile 215 TL ise alt paket fiyatlarını siz düşünün... 10 gb 103 TL den başlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgiler tam göbekten beyler online taşımada çıkmaz büyük ihtimal bayilere gidin 15 dk da alın kartınızı yolunuza bakın
Türk Telekom mobil dünyasında bol internetli tarifelerden, son model akıllı telefonlara, herkes için bir şey var. Bu renkli dünyaya en uygun fiyatlarla sahip olun!
Hayır onlie başvuru yapılabilir ama ben tavsiye etmiyorum çünkü sorun yaşayan çok müşteri gördüm. İşlem askıda kalmış veya hat taşıma iptal olmuş falan o yüzden bayiye gidip 15 dk da işlemi yaptırıp kartı alıp dönmeniz çok daha garanti olur
Olmuyor hocam bimcell tt altyapısı kullanıyor. Vodafone veya Turkcell faturasıza geçip 3 gün sonra tekrar bu tarifeye geçebilirsiniz ama yetrişir mi bilmiyorum inanın
Vay anasını ya. Annemin hattını daha geçen hafta taşıdık. 14 küsür gb 150 160 TL arası bir şey. Sinirim bozuldu.. Birde VoWIFI calısmıyor bir türlü. Vodafone'da çalışıyordu.
Benimde 23 gün oldu ama hattı üzerime almak için peder beyle beraber olmam gerektiğinden turkcelle geçmeye karar verdim şehirdışında hattın yasal sahibi olmadan numarayı üzerime alabileceğim tek operatör Turkcell
Olmuyor hocam bimcell tt altyapısı kullanıyor. Vodafone veya Turkcell faturasıza geçip 3 gün sonra tekrar bu tarifeye geçebilirsiniz ama yetrişir mi bilmiyorum inanın
Yok bro bende anlamadım. Cihazın romundan kaynaklı onu biliyorum fakat, Vodafone hattımı telefona takar takmaz Vowifi geliyor. Türktelekom takınca kayboluyor VoLTE ye geçiyor. Kendi s21 telefonuma takınca VoWifi geliyor ama. O da saçma