Neler Yeni

Yardım Türk Telekom Taahhüt Sorunu

Zissqy

80+
Merhaba, direkt konuya girmek istiyorum. Türk Telekom ile 2 yıllık taahhüt yapmıştık önümüzdeki ay yani haziran ayının sonunda taahhüt bitecekti. Birkaç hafta önce aradılar ve taahhüt süreniz bitecek tekrardan yeni bir pakete geçer misiniz gibi teklifte bulundular biz istemediğimizi söyledik. Geçen gün babamı aradıklarında yine aynı şekilde bir konuşma geçmiş ama babam böyle bir talepte bulunmamış. Birkaç gün önce kendi kendilerine bizim isteğimiz dışında 2 yıllık taahhüt yapıp paketi de 12 Mbps yapmışlar ve fiyatı da kullandığımız paketten çok daha fazla. Daha önce kullandığımız paket 74TL 16Mbps'ydi. Müşteri hizmetlerini aradık durumu anlattık bizim isteğimiz dışında taahhüt yapılmış biz istemiyoruz dedik oradaki adam böyle bir şeyin olmaması lazım dedi ve bizi arayan bizim talebimiz olmadan taahhüt işlemi yapan kişiye gerekli cezanın verileceği tarzında bir konuşma geçti ve şikayet oluşturduk. Durumu anlatabildiğimi düşünüyorum. Daha önce böyle bir durumla karşılaşanlar varsa yardımcı olabilirler mi?

Bolesni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Nail Samet Akgül
Instagram
bolesni.xyz
Şirketlerin klasik hırsızlık yöntemlerinden birtanesi.

Sorununuz çözülmezse BTK’ya başvurun

Top Bottom