Neler Yeni

Türk Telekom Upload Hızı?

omersword

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Polat Kılıç
millenicom kullanıyorum hızlanmadı daha tt altyapısındayım aslında hızlanması lazımdı

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emrulah Alpaydın
Instagram
https://www.instagram.com/emrulahalpaydin/?hl=tr
Twitter
emrulahalpaydin
Superonline kullanıcısıyım tt altyapısı ancak herhangi bir artış görmedim.Ama geçici süreli olacağını düşünüyorum.İnternet servis sağlayıcıları sürekli olacak birşeyi ücretsiz yapmaz diye düşünüyorum.

BALANCE

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Superonline kullanıcısıyım tt altyapısı ancak herhangi bir artış görmedim.Ama geçici süreli olacağını düşünüyorum.İnternet servis sağlayıcıları sürekli olacak birşeyi ücretsiz yapmaz diye düşünüyorum.
Artış görmemen normal kademeli bir şekilde işliyor bir anda olmaz 👍

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Artışlar geçici süre olacak.
Süperonline kullanıyorum upload ve download 4 katına çıktı. 😂
Ellerinden öperim Turkcell

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
Müşteri hizmetlerini aradığımda şuanlık bir artış kesinlikle bizim bilgimizde değil, sistemde daha güncelleniyor diye gözüküyor demişlerdi bana. Belki bugün yarın arttırırlar. Bazı arkadaşların upload hızları çoktan artmış galiba santralden mi kaynaklanıyor yoksa bölgeden bölgeye değişiyor mu bilmiyorum.

BALANCE

80+ Bronze
Müşteri hizmetlerini aradığımda şuanlık bir artış kesinlikle bizim bilgimizde değil, sistemde daha güncelleniyor diye gözüküyor demişlerdi bana. Belki bugün yarın arttırırlar. Bazı arkadaşların upload hızları çoktan artmış galiba santralden mi kaynaklanıyor yoksa bölgeden bölgeye değişiyor mu bilmiyorum.
İl il değişiyordur. Dediğim gibi kademeli şekilde artırılıyor sanırım.
Geçici süreli olması çok aptalca olmuş.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
1 Haziran'a kadar geçerliymiş. Diğer sayfalarda o şekilde yazıyor. Türk Telekom'un kendi sayfasında görmediğim için paylaşmadım. İyi mi oldu, kötü mü bilmiyorum. Biraz önce bizim bağlantı da sözde yükseldi. Sayfalar zor açılıyor. Millet upload'a yüklenirse, yakında hiç kimse internete giremeyecek. :)
9294106923.png

BALANCE

80+ Bronze
1 Haziran'a kadar geçerliymiş. Diğer sayfalarda o şekilde yazıyor. Türk Telekom'un kendi sayfasında görmediğim için paylaşmadım. İyi mi oldu, kötü mü bilmiyorum. Biraz önce bizim bağlantı da sözde yükseldi. Sayfalar zor açılıyor. Millet upload'a yüklenirse, yakında hiç kimse internete giremeyecek. :)
9294106923.png
Superbox almıştım yeni. Bu haberi duyunca korkmustum. Çok şükür geçiciymiş 😁

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Superbox almıştım yeni. Bu haberi duyunca korkmustum. Çok şükür geçiciymiş 😁
Geçici olmazsa sinir hastası edecekler. Ya da altyapıda iyileştirme yapsalar çok iyi olacak. Evden çalışanlara iyilik amacıyla yapmışlar; ama böyle giderse çok kulaklar çınlar.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
E ama biz olmak ADSL bari siz bize vermek 3 upload biz razıyız ona. Ben kullanmak 0.72 Max upload. Çıkmak 250 ping biri görüntülü konuşunca.

Top Bottom