Türk Telekom Upload Hızı?

millenicom kullanıyorum hızlanmadı daha tt altyapısındayım aslında hızlanması lazımdı

Superonline kullanıcısıyım tt altyapısı ancak herhangi bir artış görmedim.Ama geçici süreli olacağını düşünüyorum.İnternet servis sağlayıcıları sürekli olacak birşeyi ücretsiz yapmaz diye düşünüyorum.

Superonline kullanıcısıyım tt altyapısı ancak herhangi bir artış görmedim.Ama geçici süreli olacağını düşünüyorum.İnternet servis sağlayıcıları sürekli olacak birşeyi ücretsiz yapmaz diye düşünüyorum.
Artış görmemen normal kademeli bir şekilde işliyor bir anda olmaz 👍

Artışlar geçici süre olacak.
Süperonline kullanıyorum upload ve download 4 katına çıktı. 😂
Ellerinden öperim Turkcell

Müşteri hizmetlerini aradığımda şuanlık bir artış kesinlikle bizim bilgimizde değil, sistemde daha güncelleniyor diye gözüküyor demişlerdi bana. Belki bugün yarın arttırırlar. Bazı arkadaşların upload hızları çoktan artmış galiba santralden mi kaynaklanıyor yoksa bölgeden bölgeye değişiyor mu bilmiyorum.

Müşteri hizmetlerini aradığımda şuanlık bir artış kesinlikle bizim bilgimizde değil, sistemde daha güncelleniyor diye gözüküyor demişlerdi bana. Belki bugün yarın arttırırlar. Bazı arkadaşların upload hızları çoktan artmış galiba santralden mi kaynaklanıyor yoksa bölgeden bölgeye değişiyor mu bilmiyorum.
İl il değişiyordur. Dediğim gibi kademeli şekilde artırılıyor sanırım.
Geçici süreli olması çok aptalca olmuş.

1 Haziran'a kadar geçerliymiş. Diğer sayfalarda o şekilde yazıyor. Türk Telekom'un kendi sayfasında görmediğim için paylaşmadım. İyi mi oldu, kötü mü bilmiyorum. Biraz önce bizim bağlantı da sözde yükseldi. Sayfalar zor açılıyor. Millet upload'a yüklenirse, yakında hiç kimse internete giremeyecek. :)
9294106923.png

1 Haziran'a kadar geçerliymiş. Diğer sayfalarda o şekilde yazıyor. Türk Telekom'un kendi sayfasında görmediğim için paylaşmadım. İyi mi oldu, kötü mü bilmiyorum. Biraz önce bizim bağlantı da sözde yükseldi. Sayfalar zor açılıyor. Millet upload'a yüklenirse, yakında hiç kimse internete giremeyecek. :)
9294106923.png
Superbox almıştım yeni. Bu haberi duyunca korkmustum. Çok şükür geçiciymiş 😁

Superbox almıştım yeni. Bu haberi duyunca korkmustum. Çok şükür geçiciymiş 😁
Geçici olmazsa sinir hastası edecekler. Ya da altyapıda iyileştirme yapsalar çok iyi olacak. Evden çalışanlara iyilik amacıyla yapmışlar; ama böyle giderse çok kulaklar çınlar.

Değişen bir şey yok şimdilik

Ekler

• 9294118948.webp
    9294118948.webp
    8.3 KB · Hit: 63
E ama biz olmak ADSL bari siz bize vermek 3 upload biz razıyız ona. Ben kullanmak 0.72 Max upload. Çıkmak 250 ping biri görüntülü konuşunca.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,230
Üyeler
189,049
Son üye
batuhanmamitpoyint
Geri