Neler Yeni

Türk telekom vaad ettiği hızı vermiyor

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Hocam o sıkıntı bende de var. Altyapı olarak gözüküyor. Ama personel geldi kontrol ettirdim. Binanın içindeki kablolamada sıkıntı var dedi.
Personel vs de yollamadılar hocam sayfa geçişine baktırıp dalga geçiyorlar bildiğin vaad ettikleri hızı vermemeleri değilde benim geçişlerde sorun olmadığı halde şikayet edişim sorunmuş gibi davranıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim bulunduğun yere bina tesisatına internet türüne her şeye bağlı.
Çoğu zaman vaat edileni tam alamazsınız standartlar farklıdır.
Hocam 100 mbps paketten 64-68 arası almam hiç normal değil bence

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Yavuz
Personel vs de yollamadılar hocam sayfa geçişine baktırıp dalga geçiyorlar bildiğin vaad ettikleri hızı vermemeleri değilde benim geçişlerde sorun olmadığı halde şikayet edişim sorunmuş gibi davranıyorlar

Bende 70 e yükselttim. Normalde 50ydi. Daha kötü oldu. Sonra 50 ye geri düşürdüm. 15-25lerde sürünüyordu. Bütün dediklerini yaptım hala sıkıntı çekiyorum dedim falan. Binaya bakın falan diyebilirsin. Talep olusturabilirsin.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322

Kardeşim şimdi sen kablolumu bağlanıyorsun binan kaç senelik falan.
Onlarca şey var.
Bu telekomu haklı çıkarırmı ? Hayır fakat bu telekomun klasik taktiğidir paket yeniletmek için arayacakları zaman hızı düşürürler genellikle.

Bende 70 e yükselttim. Normalde 50ydi. Daha kötü oldu. Sonra 50 ye geri düşürdüm. 15-25lerde sürünüyordu. Bütün dediklerini yaptım hala sıkıntı çekiyorum dedim falan. Binaya bakın falan diyebilirsin. Talep olusturabilirsin.
Dostum valla öyle.
bende superonline fiber kullanıyorum.
Talepte oluştursa sahada artık eskisi kadar eleman yok yetişemiyorlar aylar haftalar sürebiliyor...

Yusufcuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf
Hocam btk kuralına göre ise paketinin %75ini vermek zorundadir ki sende 75i alıyorsun. Paketler mbps değil mbps'ye kadar. Şikayet kaydı oluştur görüşmem dinlensin babana e kadar mı demişler net 100 mbps mi demişler kontrol etsinler eğer görüşmede sorun yoksa sistem hatası olarak ele alınır bir şey çıkmaz

Hocam btk kuralına göre ise paketinin %75ini vermek zorundadir ki sende 75i alıyorsun. Paketler mbps değil mbps'ye kadar. Şikayet kaydı oluştur görüşmem dinlensin babana e kadar mı demişler net 100 mbps mi demişler kontrol etsinler eğer görüşmede sorun yoksa sistem hatası olarak ele alınır bir şey çıkmaz

Eğer bir şey çıkmazsa ve yeni taahhüt yapmadıysan eski paketine ücretsiz dönebilirsin yani taahhüt yapıldıysa alt pakete inmek istediğin zaman ücret çıkar fakat yeni yapıldığı için çok bişe çıkmaz. Garanti olması açısından çözüm bulunmazsa ara ve ceza çıkmayan yeni kampanyaya geçmek istediğini söyle yeni kampanyaya geçişte koşullara uyuyorsan ceza çıkmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Atilla Baki BALİ
80 mbps görünen altyapıma 100 lük paket yaptılar altyapı destekliyor yalanıyla ve ben daha 80 mbps alamıyorken 100 mbps parası ödemeye başladım buna rağmen hızımda bir artış olmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımdaysa modem kapatıp açtırarak geçiştiriyorlar. Bunun kesin çözümü nedir nereye başvurmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. Sayfa geçişlerinde sorun yoksa bir şey olmaz diyip geçiştirmeleri bıktırdı.
ya türk telekom gerçekten çok kötü uzun bir zaman kullandım biliyorum türk net iyiydi ama bi zam gelgi amaa ona rağmen bence en iyisi gene türk net
e kadar yazmıyorsa biraz uğraş dostum belki bişey alırsın
yoksa bence operatörü değiştir

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Yapacak bir şey yok şikatet edeceğin bir yer de yok zaten malum iktidar ne yaparsın.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Yayımlanan düzenlemelere göre aboneye sunulan internet hızının hizmet sağlayıcısı tarafından sunulamadığı durumlarda kullanıcılar, herhangi bir ceza veya cayma bedeli ödemeden aboneliğini sonlandırabilecek. Kısacası taahhüde aykırı internet hızı alan aboneler cezasız bir şekilde aboneliğini fesih edebilecek.

Başvuru sanırım THH üzerinden yapılıyor.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Kardeşim şimdi sen kablolumu bağlanıyorsun binan kaç senelik falan.
Onlarca şey var.
Bu telekomu haklı çıkarırmı ? Hayır fakat bu telekomun klasik taktiğidir paket yeniletmek için arayacakları zaman hızı düşürürler genellikle.

Dostum valla öyle.
bende superonline fiber kullanıyorum.
Talepte oluştursa sahada artık eskisi kadar eleman yok yetişemiyorlar aylar haftalar sürebiliyo

Tamamen rezalet maalesef. Biraz daha zorlayıp gerekli başvuruları yapıcam.

Eğer bir şey çıkmazsa ve yeni taahhüt yapmadıysan eski paketine ücretsiz dönebilirsin yani taahhüt yapıldıysa alt pakete inmek istediğin zaman ücret çıkar fakat yeni yapıldığı için çok bişe çıkmaz. Garanti olması açısından çözüm bulunmazsa ara ve ceza çıkmayan yeni kampanyaya geçmek istediğini söyle yeni kampanyaya geçişte koşullara uyuyorsan ceza çıkmaz

Yayımlanan düzenlemelere göre aboneye sunulan internet hızının hizmet sağlayıcısı tarafından sunulamadığı durumlarda kullanıcılar, herhangi bir ceza veya cayma bedeli ödemeden aboneliğini sonlandırabilecek. Kısacası taahhüde aykırı internet hızı alan aboneler cezasız bir şekilde aboneliğini fesih edebilecek.

Başvuru sanırım THH üzerinden yapılıyor.
Araştırıcam hocam umarım vardır böyle bir şey. Kimi kime şikayet edicez düşüncezi hakim oluyor genelde

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Tamamen rezalet maalesef. Biraz daha zorlayıp gerekli başvuruları yapıcam.

Araştırıcam hocam umarım vardır böyle bir şey. Kimi kime şikayet edicez düşüncezi hakim oluyor genelde
Karar Resmi Gazetede ve BTK mevzuatında yazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,818
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom