Bu kampanya bitmişti hatta zam yemişti, geri eski fiyatlara gelmiş. 204₺ olana geçmiştim ben de.12 mayısa kadar geçerli bazı arkadaşlar bu eski tarife paylaşıldı diye spam atmayı fiyatlara bakın sonra konuşun
Ben sene sonu indirimlerinde çıkmıştım 2 hafta falan kalmıştı kullandığım kadar paket fiyati ödedim exstra hiçbirşey cikmadiTeşekkürler hocam, turkcell 720 lira dediği için 300e buna geçeyim en iyisi. Son ay Turkcellde cayma bedeli çıkıyor mu? 24 mayısta bitiyor paketim, son 15 gün çıkmasa bile yetişir.
Teşekkürler hocam.Ben sene sonu indirimlerinde çıkmıştım 2 hafta falan kalmıştı kullandığım kadar paket fiyati ödedim exstra hiçbirşey cikmadi
10 yada 11mayıs son gün kardeşimTeşekkürler hocam, turkcell 720 lira dediği için 300e buna geçeyim en iyisi. Son ay Turkcellde cayma bedeli çıkıyor mu? 24 mayısta bitiyor paketim, son 15 gün çıkmasa bile yetişir.
TT faturasıza geçip turkcellin numara taşıma paketlerine dönmek daha mantıklı geldi hocam ya10 yada 11mayıs son gün kardeşim
Zamanında netgsme geçseydin bunları yaşamayacaktın.TT faturasıza geçip turkcellin numara taşıma paketlerine dönmek daha mantıklı geldi hocam ya
O geçiş dönemleri kaç gün sürüyor? Ben Turkcell'deyim de çok fazla ödüyorum şu anda. TT'ye veya başkasına faturasıza geçmek ve sonrası kaç gün sürüyor o kampanyalardan faydalanmak için?TT faturasıza geçip turkcellin numara taşıma paketlerine dönmek daha mantıklı geldi hocam ya
O Turkcell ile sorun yaşamadı mı mağdur olanlar olmuştu hatta o dönemZamanında netgsme geçseydin bunları yaşamayacaktın.
Arkadaşlarım geçti, hat aktif olur olmaz diğerine geçiş talebi yapabiliyorsun, 2-3 gün simin gelme sürecini bekliyorsun benim anladığımO geçiş dönemleri kaç gün sürüyor? Ben Turkcell'deyim de çok fazla ödüyorum şu anda. TT'ye veya başkasına faturasıza geçmek ve sonrası kaç gün sürüyor o kampanyalardan faydalanmak için?