Neler Yeni

Türk Telekom yerine geçebilecegim internet saglayacisi önerisi

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Eymenarthur
Merhaba türk Telekom ile sorunlarım var dsl sorunlarım var arıyorum sorun olmasına rağmen var diyorlar en sonunda modemin dsl kablosunu cikarttip aradım ancak öyle arıza kaydı oluşturdular 1 haftadır gelicekler tabi sorum şu türk telekom yerine geçebilecegim bir internet markası varmıdır VDSL kullanıyorum

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,249
İsim
Emre siyah
sorun olunca yine türktelekom ilgilencek

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bay fahare
Altyapı sorumluysa ne yaparsan yap duzelmeyecek başka firmanın fiberi varsa ona geç yoksa tek tek hepsinden fiber talep et kim önce gelirse basvurursun (müstakil evdeysen biraz zor bu durum )

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapı sorumluysa ne yaparsan yap duzelmeyecek başka firmanın fiberi varsa ona geç yoksa tek tek hepsinden fiber talep et kim önce gelirse basvurursun (müstakil evdeysen biraz zor bu durum )
Nereden bakabilirim başka bir sagliyaciga geçmek istersem altyapimi nerden sorgularim evet müstakil evde oturuyorum

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bay fahare
Nereden bakabilirim başka bir sagliyaciga geçmek istersem altyapimi nerden sorgularim evet müstakil evde oturuyorum
Dene tek tek Turkcell Vodafone turknet bazı yerel firmalar da olabiliyor araştır yoksa işin zor müstakil eve kolay kolay fiber gelmez

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dene tek tek Turkcell Vodafone turknet bazı yerel firmalar da olabiliyor araştır yoksa işin zor müstakil eve kolay kolay fiber gelmez
Netspeed baktım port yok ama telekomun altyapisini kullanarak netspeed geçebiliyorum 100mbps VDSL 300 TL geçmek mantıklı olurmu kendileri bir modem takiyolarmı

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bay fahare
Bilmiyorum firmayı ama modemi ücretsini öderseniz getirirler onun yerine kendiniz daha iyi modem alabilirsiniz

Filozof Balina

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Erdem
Merhaba türk Telekom ile sorunlarım var dsl sorunlarım var arıyorum sorun olmasına rağmen var diyorlar en sonunda modemin dsl kablosunu cikarttip aradım ancak öyle arıza kaydı oluşturdular 1 haftadır gelicekler tabi sorum şu türk telekom yerine geçebilecegim bir internet markası varmıdır VDSL kullanıyorum
Altyapında Kablonet varsa öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
yolcu arslan
Geçebileceğin firmalardan aşağıda tavsiye edebileceğim Türknet Milleni ve Netspeedir kendi altyapıları yoksa mecbur TT geliyor.
işin ilginçi geçen arkadaşım netspeed için aradı ertesi gün ttnet içinse 1 hafta sonra geldi çok garip.
Onun dışında kablonet.

1735551144092.png

Top Bottom