))))))((((=??Değerli müşterimiz 1-xxxxxxx numaralı kaydınız acılmış olup vs yazıyor nolmuş oluyor yani
Hocam o fiyat başka ekstra indirim oluyor zaten bende de 228tl yazıyordu ama ben 148 tl ödüyorum ekstra indirim tanımlandı kendiliğinden.Kampanya tarihleri 22-27 kasım olup 27 Kasım'da 10 GB + 1000 dk + 250 SMS 93 TL paketine BAYİ ÜZERİNDEN başvuru yaptım.
Hat anca 3 gün sonra yani 30 Kasım'da geçti. BU BENİM SORUNUM DEGİL.
Şuan söz yazıp gönderdiğimde kampanya kapsamında başvuru yapsam bile KAMPANYADAN YARARLANAMIYORUM kampanya bedeli 93 TL değil 147 TL çıkıyor.
Halbuki bayiden paket seçim ve taşıma işlemi yaptığımda orada 12 aylık taahhütü direk yapması gerekiyor ki işin sahtekarlığı burada zaten. SOZ yaz vs gibi saçmalık çıkartıyorlar.
Güzel bir sahtekarlık 22-27 arası kampanya yap bu tarihler arasında hattı taşımazlarsa geçmiş olsun.
İşte kafa karıştırıcı şeyler yapıyorlar bende Twitter'dan yazdım düzenlendi diye mesaj geldi şimdi anlık olarak sinirim bozuldu çünkü boyle bir şey kabul edilemezdi.Hocam o fiyat başka ekstra indirim oluyor zaten bende de 228tl yazıyordu ama ben 148 TL ödüyorum ekstra indirim tanımlandı kendiliğinden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
12 ay faturalida kalma sozuyle 391,04TL yerine 228,53TLye yararlanmak icin SMSi ONAY yazip cevaplayin.Iptalde yararlanilan taahhut indirimiyle kalan ay ucret toplamindan lehinize olan yansir.Onay SMSi 2,08TL. B001
Yildizli Gunler Kapsaminda mevcut tarife ucretinize ek olarak 80,53 TL indirim hattiniza tanimlanmistir. Tarifenizden taahhutlu olarak faydalaniyorsaniz tarife ucretiniz 148 TL, taahhutsuz olarak faydalaniyorsaniz 310,51 TL olarak guncellenmistir. B001
Sen yolla o sonradan düşüyorTürktelekom yıldızlı günler'de ÖZGÜR 20GB Tarifesi için başvuru yaptık, üstüne basa basa söyledim 123TL olan tarife için işlem yapıyoruz dimi diye evet dendi, şimdi 5555 e ONAY diye mesaj attım tarife ÖZGÜR 20GB 192,99TL olarak gözüküyor napmam gerekiyor bana YILDIZLI GÜNLER tarifesini vermemişler
Nasıl yani?Sen yolla o sonradan düşüyor
Bendede aynı şey oluyor şuan 123TL yerine 192,99TL çıkıyor, senin durum ONAY yazdıktan sonra düzeldi mi yani 93TL olarak düzeldi mi ona göre onay yazıcamKampanya tarihleri 22-27 kasım olup 27 Kasım'da 10 GB + 1000 dk + 250 SMS 93 TL paketine BAYİ ÜZERİNDEN başvuru yaptım.
Hat anca 3 gün sonra yani 30 Kasım'da geçti. BU BENİM SORUNUM DEGİL.
Şuan söz yazıp gönderdiğimde kampanya kapsamında başvuru yapsam bile KAMPANYADAN YARARLANAMIYORUM kampanya bedeli 93 TL değil 147 TL çıkıyor.
Halbuki bayiden paket seçim ve taşıma işlemi yaptığımda orada 12 aylık taahhütü direk yapması gerekiyor ki işin sahtekarlığı burada zaten. SOZ yaz vs gibi saçmalık çıkartıyorlar.
Güzel bir sahtekarlık 22-27 arası kampanya yap bu tarihler arasında hattı taşımazlarsa geçmiş olsun.
İndirim tanımlandı, 123TL olarak güncellendi diyor.Nasıl yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bendede aynı şey oluyor şuan 123TL yerine 192,99TL çıkıyor, senin durum ONAY yazdıktan sonra düzeldi mi yani 93TL olarak düzeldi mi ona göre onay yazıcam