izmirde yaşıyorum ona rağmendağda mısınız h8cam![]()
hocam türktelekom şehrin bazı kısımlarında internet çok iyi çekiyor bazı kısımlarında hiç çekmiyor izmirde de aynı durum var galibaizmirde yaşıyorum ona rağmen
şikayet ettim mail attım aradılar ayar yaptık dediler ilk gün 10 mbps ye çıktı sonra gene aynı 1 3 arasına düştü isteseler veriyorlar hızı sınırsız paket vermiş ya ucuza işgence çektiriyorlarhocam türktelekom şehrin bazı kısımlarında internet çok iyi çekiyor bazı kısımlarında hiç çekmiyor izmirde de aynı durum var galiba
hocam diğerleri bundan daha beter emn ol bizim arkadaş geçen Turkcelle geçmiş İnternet dağda daha iyi çekiyor diyor bizde dalga geçiyoz terör!st paket diyeşikayet ettim mail attım aradılar ayar yaptık dediler ilk gün 10 mbps ye çıktı sonra gene aynı 1 3 arasına düştü isteseler veriyorlar hızı sınırsız paket vermiş ya ucuza işgence çektiriyorlar
hocam turkcell veya vodofone a geçicem de online dan yapsak çok mu geç gelir yetişirmi acabaSiz de aynı şeyi yapmanız lazım. Önce faturasız bir Turkcell veya vodafone'a geçmen lazım. Sonrasında hat geçişi tamamlanınca hemen bu tarifeye geçebilirsiniz.
Bayiideki insanlara gereksiz bilgi vermekten kaçının size olmaz molmaz dicekler muhtemelen he he diyip geçin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bayii ye gitmek daha iyi süren az
yetişmez bencehocam turkcell veya vodofone a geçicem de online dan yapsak çok mu geç gelir yetişirmi acaba
2 gün önce turkcell e geçtim online üzerinden esim ile geçince 3 gün sürüyor toplam aktif olması. Telefonun destekliyor ise esim alarak yetişirsin. Yarın aktif oluyor benimki dün onaylandı.hocam turkcell veya vodofone a geçicem de online dan yapsak çok mu geç gelir yetişirmi acaba