mrmanstein
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- deniz
Arkadaşlar artık başka çarem kalmadığı için buraya konu açıyorum. Yaklaşık 20 gündür internetimiz bulunmamakta. 1 Aralıkta 10 Mbps hız aldığımız için açtığım teknik destek talebiyle internetimizin kökten gidişi bir oldu. Normalde aldığımız hız 60 Mbps idi ancak birden 10 Mbps'ye düştü ve bu düşük hız 2 haftadır vardı paramla rezil olmamak için talep oluşturmuştum ancak görüldüğü üzere
. Elemanlar ben talebi oluşturduktan 2 3 gün sonra geldi modemi ve kablomuzu kontrol ettikten sonra sorunun mahalledeki kutuda olduğunu söyleyip aşağı indiler. Yaklaşık 5 6 dakika sonra internet gitti ve 20 gündür yok. İnternet gittikten sonra beni arayıp kabloda arıza olduğunu su kaçtığını, yandığını ve bilimum hatırlamadığım bahanelerinin olduğunu söylediler. Benimle konuşan kişi amirine söylediğini gelip halledeceklerini söyledi. Amirin ne zaman geleceğini sorduğumda bilmediğini söyledi ve o günden beri internet yok. Defalarca kez müşteri temsilcisini aradık şikayet oluşturduk sonra güya arıza talebimizi güncellediler olmadı gittik Türk Telekom müdürlüğüne orada konuştuk. Oradaki eleman bu arıza çözen ekibe ulaşıp durumumuzu anlattı oradaki elemanlar kablo sipariş ettiklerini ve 1-2 hafta içinde gelip yapacaklarını söylemişler ve 1 haftayı geçtik bile. Her gün telefonuma Türk Telekom'dan tarafıma 24 saat içinde Tivibu GO arızanızın çözülmesi planlanmıştır diye mesaj geliyor ki Tivibu GO kullanmıyoruz bile ne alaka bilmiyoruz. Bunu müşteri temsilcisine söylediğimizde onlar da bilmediklerini söylediler. Nasıl bir cenderenin içine düştük biz arkadaş ya bu 2. hafta da dolduğu gibi CİMER'e şikayet edeceğiz bunları. Ayrıca eve taşındığımız gün ilk olarak TurkNet sonrasında Millenicom'a başvurduk ve iki firma da altyapıyı kullanmak için Türk Telekom'a ulaşamadıklarını o yüzden başvurumuzu iptal ettiklerini söyleyen mesajlar attılar
sonrasında Türk Telekom'a başvurduk ve bekletmeden geldiler kuruluma. Kanser gibi bir firma kendisi illet çözümü illet mobil internetlerimiz tükendi biz de tükendik ne yapacağız bilmiyoruz gerçekten kafayı yemelik bir durum. Sizlerin bildiği bu olayı hızlıca çözüme kavuşturabilecek bir taktik var mıdır varsa cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.