Türk Telekom'da İnternet Kesintilerinin Kaynağı Doğrulandı

leroxy

80+ Platinum
Katılım
18 Haziran 2020
Mesajlar
13,347
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
ÖZET:
Türk Telekom ve Altyapısını Kullanan Bazı Firmalarda Son Zamanlarda Belli Bölgelerde Sırayla Kesintiler Yaşanmaya Başlandı.
Technopat Sosyal'de ise bana böyle bir bilgi verilmişti. Ben de doğru olup olmadığını öğrenmek için Türk Telekom'a yazmıştım.

Screenshot_13.png

Screenshot_26.png



Bugün bilginin doğruluğunu sorgulamak için Türk Telekom'a yazdım. Sağolsunlar dönüş yaptılar. Cevap aynı, doğruymuş.
Ancak TurkNet tarafında bir geri dönüş alamadım her zamanki gibi.


Ayrıca bu konu ile ilişkili olan bir konu daha var. Oraya da bakın derim.


Bilginiz olsun diye uğraşıyoruz biz de ne yapalım :)
İyi günler efenim. İnternetinizin kesilmediği bir gün geçirmeniz dileğiyle.


@Mehmet Yılmaz Bey güncel konunun göz önünde bulunması amaçlı aşağıya koyacağım konuyu kilitleyebilirsiniz.

Ayrıca @mertkuskapan Türk Telekom ile Vodafone'un POP Noktaları aynı mı oluyor yoksa farklı mı ?

Bu arada son bir bilgi daha. Fethiye'de bir planlı çalışma gözüküyor ve fullnet.com.tr'e göre burada bir POP Noktası bulunuyormuş. Bu yöntemle de doğrulamış olduk.
 
bende kopma olmuyor. gece yarısı 1-2 dakika kesiliyor sadece. ama çok sansız olduğum için kablonet altyapı çalışmasında tt altyapısını kesti. 10 gün bekledim anca geldi.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,315
Mesajlar
10,476,205
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri
Top