Neler Yeni

Türk Telekom'da kalıp fibere geçmek mi yoksa TürkNet'e geçmek mi?

YazılımKafa

80+ Silver
O zaman tek yol Gıbırnet 😀

Ya da dediğin gibi TT ye taahhüt versin ama dediğin fiyata kampanya almak zor daha fazla istiyorlar genelde.
Knk link atıyorum. İlk 12 ay 234 sonraki 12 ay 274.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Knk link atıyorum. İlk 12 ay 234 sonraki 12 ay 274.
Konu sahibi yeni müşteri değil işte 😀

Yine uygun bir şey almaya çalışır ama çok ısrar etmedikçe fiyatı yüksek tutmaya çalışıyor adamlar, ne kadar yükseğe satsak o kadar iyi hesabı. Ucuz fiyat için biraz uğraşmak gerek ama uğraşırlarsa çok iyi fiyattan alırlar o kesin gibi, attığından ucuza bile verebilirler.

YazılımKafa

80+ Silver
Konu sahibi yeni müşteri değil işte 😀

Yine uygun bir şey almaya çalışır ama çok ısrar etmedikçe fiyatı yüksek tutmaya çalışıyor adamlar, ne kadar yükseğe satsak o kadar iyi hesabı. Ucuz fiyat için biraz uğraşmak gerek ama uğraşırlarsa çok iyi fiyattan alırlar o kesin gibi, attığından ucuza bile verebilirler.
O zaman da bu paket var. İlk 12 ay 288₺ , sonraki 12 ay 308₺ ek olarak prime ayrıcalıkları var ve 200₺ de playstore kuponu var.

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Efehan
O zaman da bu paket var. İlk 12 ay 288₺ , sonraki 12 ay 308₺ ek olarak prime ayrıcalıkları var ve 200₺ de playstore kuponu var.
Bu güzel gözüküyor fakat fatura neredeyse 2 katına çıkacak. Değer mi sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de altyapı önüme engel koyar mı? Altyapımı bilmiyorum. Şuan ki paketimiz 24mbs. speedtest üzerinde onu bile vermiyor fakat. Ne zaman arasak suçu modeme atıyorlar. Modem değiştik hala aynı. Bir de çok uzun zamandır Türk Telekom'a birden fazla internet ve hatlarla aboneyiz ama hiç bir artısını göremiyoruz çok kötü bir durum bence.

YazılımKafa

80+ Silver

Bir de altyapı önüme engel koyar mı? Altyapımı bilmiyorum. Şuan ki paketimiz 24mbs. speedtest üzerinde onu bile vermiyor fakat. Ne zaman arasak suçu modeme atıyorlar. Modem değiştik hala aynı. Bir de çok uzun zamandır Türk Telekom'a birden fazla internet ve hatlarla aboneyiz ama hiç bir artısını göremiyoruz çok kötü bir durum bence.
Altyapın destekliyorsa paraya değer. Hem müşteri hizmetleri düzgün hem de 24 ay ne ödeyeceğini biliyorsun. Ben taahhütsüz kullanıyorum kendi evimde. Eylülde 140₺ den başladım, şuan 240₺. Altyapı sorgulamasını göknet , türknet ve Millenicom dan yapabilirsin. 3 ününde sitesine gir altyapı sorgulama yap

etnetalw

80+ Bronze

TT Abonesiydim daa bir kaç gün önceye kadar 2017 den beri kullandım iptal ettim internetsiz bin kat bile daha cok rahatım kesinlikle önermem. TT Aboneliğimi iptal ettim yakında FixNET'e başvurma planım var.

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Efehan
Altyapın destekliyorsa paraya değer. Hem müşteri hizmetleri düzgün hem de 24 ay ne ödeyeceğini biliyorsun. Ben taahhütsüz kullanıyorum kendi evimde. Eylülde 140₺ den başladım, şuan 240₺. Altyapı sorgulamasını göknet , türknet ve Millenicom dan yapabilirsin. 3 ününde sitesine gir altyapı sorgulama yap
Baktım 100mbs 8upload destekliyormuş. TürkNet üzerinde 250 TL fiyat çekiyor fiberden iyi midir?

YazılımKafa

80+ Silver
Baktım 100mbs 8upload destekliyormuş. TürkNet üzerinde 250 TL fiyat çekiyor fiberden iyi midir?
Knk 30 ₺ daha verip taahhüt yaptırmak varken bence öyle bir hata yapma. Seneye 400 olmayacağının garantisi yok

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Efehan

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Türk Telekom kullanıyoruz. Fibere geçmek mi daha mantıklı olur yoksa TürkNet'e geçmek mi? Çünkü cidden bazen internet aşırı yavaşlıyor ve bu oyun açısından çok rahatsız ediyor. Ya da en az 2 kişi girince diğer kişi için oyun zevki yok oluyor. Bu sorunlar geçer mi?
Yaşadığınız sorun hız düşüklüğünden veya Wifi ile bağlanıyorsanız bundan kaynaklı olabilir.
Fibere geçmek her açından daha iyi olacaktır. Ancak bunun için tekrar bir taahhüte girmeye gerek olacağını sanmam.
Türk Telekom fiber çekme karşılığında abonelik şartı koştuysa buna onay verin, fiber evlere kadar getirildiğinde
sözleşmeyi reddedebilir ve istediğiniz firmaya başvuru yapabilirsiniz.
Zaten yasal olarak Telekom'un böyle bir şart koyması suç bu yüzden ön talebe onay verip sözleşmeyi reddetmeniz de meşrudur.
Devamında fiyat/performansa yönelmeyi düşünürseniz GIBIRNet önerebilirim fiber altyapıda iyi bir deneyim sunacaktır.

Edit: Eğer zaten Türk Telekom abonesiyseniz sözleşme süresini yenilemeden devam etmek istediğinizi söyleyin,
taahhüt dönemi sonunda güncel fiyatlara göre daha yüksek hızlı tarifeleri tercih etmeyi düşünüzden bahsedin
onların açısından yeterince tatmin edici bir cevap olacaktır.

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Efehan
Yaşadığınız sorun hız düşüklüğünden veya Wifi ile bağlanıyorsanız bundan kaynaklı olabilir.
Fibere geçmek her açından daha iyi olacaktır. Ancak bunun için tekrar bir taahhüte girmeye gerek olacağını sanmam.
Türk Telekom fiber çekme karşılığında abonelik şartı koştuysa buna onay verin, fiber evlere kadar getirildiğinde
sözleşmeyi reddedebilir ve istediğiniz firmaya başvuru yapabilirsiniz.
Zaten yasal olarak Telekom'un böyle bir şart koyması suç bu yüzden ön talebe onay verip sözleşmeyi reddetmeniz de meşrudur.
Devamında fiyat/performansa yönelmeyi düşünürseniz GIBIRNet önerebilirim fiber altyapıda iyi bir deneyim sunacaktır.

Edit: Eğer zaten Türk Telekom abonesiyseniz sözleşme süresini yenilemeden devam etmek istediğinizi söyleyin,
taahhüt dönemi sonunda güncel fiyatlara göre daha yüksek hızlı tarifeleri tercih etmeyi düşünüzden bahsedin
onların açısından yeterince tatmin edici bir cevap olacaktır.
Fiber geldi şuan kablosu evin içine kadar uzanıyor. Teşekkürler yanıtınız için.

Top Bottom