Yardım Türk Telekomdan Kimlere Yazabilirim?

EXODIA

80+
Reaksiyon skoru
39
Günaydın dostlar. İkamet ettiğim sokakta ADSL altyapı mevcut,diğer sokakları sorguladığımda VDSL altyapı destekleyen yerlerde var.Hatta yan komşumda bile VDSL altyapı desteği var.Bu yüzden şikayet kaydı oluşturdum ama olumlu bir yanıt alamadım. Twitter'den kimlere mesaj atsam ilgilenirler acaba bir bilgisi olan varmı?

Yonetim degisti, şimdi durumlar ne bilmiyorum.

@TTDestek @umitonaltr şekilde etiketlerseniz aynı şekilde size dönüş sağlıyorlar. Geçen hafta bir paylaşım yaptım, aynı gün içerisinde dönüş sağladılar.

Allah yardımcın olsun çünkü telekomda yardımcı olucak kimse yok

Beyler demin müşteri hizmeti aradı. Bulunduğunuz ilçe müdürlüğüne talep iletildi dendi.Sizce bir sonuç çıkarmı bundan?
8BAD3694-8D3A-4536-AECA-7206AB1EA785.jpeg

aga ben 1 yıldır bunlarla uğraştım ceosuna tweet attım telekom müdürlüğüne defalarca gittim btkda 10larca kez şikayet ettim yaklaşık 1 yılın sonunda beni arayıp bulunduğunuz bölgeye vdsl gelecek dediler ve geldi 50 mbps hız alıyorum sıkıntısız şu an telekom devlete geçtiği için uğraşırlarmı bilmiyorum ama sen yinede btk ya şikayetlerini dile getir benimde komşumda fiber vardı biz adsl kullanıyorduk bunları bahane et

Geri