Neler Yeni

Türk Telekom'dan NetSpeed'e Geçiş Süreci

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Merhaba arkadaşlar, şu saat itibariyle Netspeed'e geçiş yaptım. Biraz süreçten bahsedeyim.
Taahütüm 14 Martta bitiyordu, aradığımda cayma bedelinin çıkmayacağını belirttiler.
6 MART CUMARTESİ
-
Telefonla arayıp ön kayıt oluşturduk.
8 MART PAZARTESİ
-
Evrakları bize verdikleri kargo kodu ile ücretsiz olarak kargoladık.
9 MART SALI
-Netspeed'den arayıp bir evraktaki imzanın eksik olduğunu tekrar kargolamamız gerektiğini söylediler :(
-Aynı gün evrakları tekrar kargoladım.

10 MART ÇARŞAMBA
-Onay için aradıklarında telefondan ses gelmedi ve telefon kapandı, tekrar müşteri hizmetlerine ulaşıp talep açtım.
11 MART PERŞEMBE
-Sabah onay için aramışlar ve annem onay vermiş. Sürecin 48 saate kadar uzayacağına dair sms geldi.
12 MART CUMA
-
Hiçbir şey olmadı :(
13 MART CUMARTESİ (BUGÜN)
-Sabah saatlerinde NetSpeed'den SMS ile kullanıcı adı ve şifre geldi. Modemi resetleyip kurulumu yaptım, ancak hattım hala ADSL olarak bağlı.
-Bunun için arıza kaydı açtım, gelişmeleri editleyeceğim. Şuanda önerirmiyim önermezmiyim bilemiyorum. Gelişmeleri editleyeceğim.
An itibari ile hattım VDSL oldu, ancak altyapım 82mbps desteklemesine rağmen 59 mbps alıyorum. Destek kaydı açtım.

GÜNCELLEME: Netspeed hızlarımı düzenleyerek 74Mbps almamı sağladı. 10 üzerinden 10 veriyorum Netspeed'e mükemmel bir hizmet.

Ekler

• arıza.png
    arıza.png
    6.8 KB · Hit: 124
  • asasdasasa.png
    asasdasasa.png
    20.4 KB · Hit: 93
Son düzenleme:

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Bina kablolamasından dolayı 59 mbs alabilirsin.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Kanka şu yazıyı beyaz yapmana ne gerek var ya? yaz işte insan gibi :D Hayırlı olsun bu arada umarım sıfır sıkıntı devam edersin.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka şu yazıyı beyaz yapmana ne gerek var ya? yaz işte insan gibi :D Hayırlı olsun bu arada umarım sıfır sıkıntı devam edersin.
Teşekkür ederim :) İkisinide aynı renk yaparsam karışık olur diye böyle yaptım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,534
Üyeler
162,017
Son üye
Isaaac
Top Bottom