Neler Yeni

Yardım türk telekomdan türknete geçilir mi?

enismmmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enis
bundan once eski evimde tt kullaniyordum 200tl 10mbps gecmiyordu altyapida var ama yok degil :D dedem baglatmisti laf anlatamadim iste oyle altli ustlu kullandik 3yil
çok kötü bi durum gerçekten ama iyi kurtarmışsın paçayı yani şu an boş port bulamayanlar bile var :D

İceWolf

80+ Silver
Aylardır ölçmüyordum şimdi ölçeyim dedim yine şaşırttı Turknet. İnanmadım TTnet tede ölçtüm sonuçlar süper. Aboneliğim 35mb ama aldığım sonuçlar bunlar.
33.jpg

Ziona

80+ Silver
çok kötü bi durum gerçekten ama iyi kurtarmışsın paçayı yani şu an boş port bulamayanlar bile var :D
boş portta sorun olsa keşke ev telefonu actieip ustune internet baglatiyorsun sonra ev telefonunu iptal ediyorsun port sorunu cozulmus oluyor sonra istedigin gibi tasi ama en basta turktelekom olmasi lazim

enismmmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enis
5 6 aliyorum genelde ms olarak nperfde olcunce valorant max 20 oluyor oyun basinda sonra 14u gecmiyor
1630020312592.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

1630020325214.png

download şaşırtmadı ama upload şaşırttı zirvelerde şu an :D

bide türknette biri internete bağlanınca ping artıyor mu acaba şu an içerden biri instaya bile girse ms 300 e fırlıyo

Ziona

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

download şaşırtmadı ama upload şaşırttı zirvelerde şu an :D

bide türknette biri internete bağlanınca ping artıyor mu acaba şu an içerden biri instaya bile girse ms 300 e fırlıyo
icerde suan netflix acik kardesim pubg oynuyor isterseniz nperfden olcup gonderim

İceWolf

80+ Silver
gerçekten kıskandırıcı :/
Bir seferinde modem arıza yapmış ben hattan zannedip talep açmıştım beni aradılar sorunu hallettik o ara sormuştum bu durumu. Hattan fazla internet geliyor sebebi ne diye. Onlarda hattı kısıtlamadıklarını, fazla almamın port müsade ettiği sürece normal olduğunu söylediler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,515
Üyeler
165,689
Son üye
Flutcy
Top Bottom