Neler Yeni

Öneri turk telekomla sözleşmeyi kesmelimiyim ?

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Berat fatih
arkadaşlar turk telekomla sözleşmemiz bitiyor devam etirsek mı ya da zaten şuan ödedigmiz internet 160 180 tl civarı sözleşmeyi yeniledigimiz de 400tl diyolar (25 ila 35mb indirme ) uyguna önerebileceginiz saglayıcı var mı acaba ? ya da kendi kulandıgınız internet saglayıcısı için bana da önerbilirmisiniz görüşlerinizi almak isterim (vadafone ve milenicomdan uzak durmak isterim sebep yorumların kötu olması ) fiber altyapı mevcut oturdugum bölgede belirtmek isterim

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
arkadaşlar turk telekomla sözleşmemiz bitiyor devam etirsek mı ya da zaten şuan ödedigmiz internet 160 180 TL civarı sözleşmeyi yeniledigimiz de 400tl diyolar (25 ila 35mb indirme ) uyguna önerebileceginiz saglayıcı var mı acaba ? ya da kendi kulandıgınız internet saglayıcısı için bana da önerbilirmisiniz görüşlerinizi almak isterim (vadafone ve milenicomdan uzak durmak isterim sebep yorumların kötu olması ) fiber altyapı mevcut oturdugum bölgede belirtmek isterim
Benimki 75 mbps 155 ödüyoruz ne kadar olur tahaüt biterse

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Berat fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
arayıp sorman lazım bizi aradılar biz nerden baksak 12 yıldan beri falan turk telekom kulnıyoruz
Bi türknete bakın isterseniz 2. Kullanışım adres değişikliğinden dolayı türk telekomdaydım tekrar geçtim eski internetime göre kat kat rahatım bana göre ideali türknet

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,453
İsim
Mehmet Aslan
arkadaşlar turk telekomla sözleşmemiz bitiyor devam etirsek mı ya da zaten şuan ödedigmiz internet 160 180 TL civarı sözleşmeyi yeniledigimiz de 400tl diyolar (25 ila 35mb indirme ) uyguna önerebileceginiz saglayıcı var mı acaba ? ya da kendi kulandıgınız internet saglayıcısı için bana da önerbilirmisiniz görüşlerinizi almak isterim (vadafone ve milenicomdan uzak durmak isterim sebep yorumların kötu olması ) fiber altyapı mevcut oturdugum bölgede belirtmek isterim
Türknet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,675
Üyeler
159,959
Son üye
colepalmer
Top Bottom