Crysis serisiPC den oynayabileceğim hikayesi güzel Türkçe dublaj veya altyazılı oyun arıyorum daha önce ghost of tsushima ve detroit oynadım sistemim 1080p de ultra ayarlarda çoğu oyunda sorun yaşamıyor önerilerinizi bekliyorum
1.oyun yapay zeka olarak götü zaten evet ve görünmezliği basıp dibinden geçesen her oyunda fark edilirsin 2.oyun en patlayan oyunlarıydı türk yapımı bi oyun zaten 1.oyuna göre daha iyi yapay zeka grafik kalite vs. 3. Oyunlarıda güzel ama 2 kadar tüm tutmadı ama 2 ve 3. Oyun da 1.oyundaki gibi açık dünya yokCrysis hiiç güzel bir oyun değildi normalde hikayeli oyun seven biriyimdir 1.ye başladım 2 saat sonra bıraktım . Görünmezlik bilmemnesi kullanıyorum bir boka yaramıyor bişey kullanmıyorum ağacın arkasından beni görüyo adam.
yazmayı unutmuşum Last of Us serisini oynadım crysis de konu ne oynama süresi kaç saatCrysis serisi
The last of us serisi
Valla hocam bana hiç hitap etmedi. Hem adamın yanındayken görünüyosam neden görünmezim . Barı az görünür desin görünmez olsam hiç görünmemem gerek1.oyun yapay zeka olarak götü zaten evet ve görünmezliği basıp dibinden geçesen her oyunda fark edilirsin 2.oyun en patlayan oyunlarıydı türk yapımı bi oyun zaten 1.oyuna göre daha iyi yapay zeka grafik kalite vs. 3. Oyunlarıda güzel ama 2 kadar tüm tutmadı ama 2 ve 3. Oyun da 1.oyundaki gibi açık dünya yok
Valla hocam bana hiç hitap etmedi. Hem adamın yanındayken görünüyosam neden görünmezim . Barı az görünür desin görünmez olsam hiç görünmemem gerek. Ama seveni de vardır türkçe seslendirme bir ayrı olay onun olması iyi olmuş.
Orasını hatırlamıyorum ama ben birinci oyunu 15 saat oynadım 2 3 kere bitirmiş olmam lazın ikinci oyunu 30 saat bu oyunu da 2 3 kere bitrimiş olmam lazım üçüncü oyunu21 saat oynamışım herhalde bunu da 2 3 kere bitirmişimdieyazmayı unutmuşum Last of Us serisini oynadım crysis de konu ne oynama süresi kaç saat