Neler Yeni

Türkçe kablosuz klavye fare önerisi

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tahir
Arkadaşlar selam, başlıkta yazdığı gibi Türkçe klavye ek olarak fare önerisine ihtiyacım var. İkisi de mümkünse kablosuz olursa daha iyi olur yer darlığından dolayı da klavyeyi numpadsiz istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe: Mümkün olduğu kadar düşük.

success

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf aydın
Arkadaşlar selam, başlıkta yazdığı gibi Türkçe klavye ek olarak fare önerisine ihtiyacım var. İkisi de mümkünse kablosuz olursa daha iyi olur yer darlığından dolayı da klavyeyi numpadsiz istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Kullanım amacınız nedir ?
Butceniz ne kadar ?

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Seyfullah

Ofis ve günlük işler içinse k380 ya da pusat business mini alabilirsin. Pusat olanı tavsiye ederim hem ışıklı hem de şarjlı olduğu için daha kullanışlı

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tahir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Allah aşkınıza şunu önermeyin artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ofis ve günlük işler içinse k380 ya da pusat business mini alabilirsin. Pusat olanı tavsiye ederim hem ışıklı hem de şarjlı olduğu için daha kullanışlı
Ya aslında tamamen genel kullanım için arıyorum. Oyun da oynuyorum günlük işlerimi de hallediyorum profesyonel oyuncu olmadığım için çok üst düzey bir şey olmasına gerek yok diye düşünüyorum tek istediğim kablosuz alıcılı olması kopma gecikme vs olmayan başka modeller varsa BT falanda olabilir bilgim yok pek

success

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf aydın
Mouse https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse
Klavye

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tahir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mouse https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse
Klavye
Klavyenin TKL olması daha iyi olacaktır benim için hocam ya

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tahir
Mouse de onerirm hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attigim mouse i alırken kod kısmına SWAR yazarsanız kargo ucretsiz gelir en azından
Mouse'yi not aldım klavyeyi de bir bulabilsem çok güzel olacak. Kod için ekstra teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,926
Üyeler
161,164
Son üye
Memooooo
Top Bottom