Neler Yeni

Türkçe ödevim için kitap okuyan biri lütfen yardım etsin

Atyxah

80+ Silver
arkadaşlar bizim türkçeci kitap okuyup anlatacaksınız diyor ve ben okuyamadım çok zamanım olmadı daha çok test çözdüm okul 1.liği istiyorum geçen sene 3. olmuştum yani ortalamamın düşmesini istemiyorum o yüzden sizin okuduğunuz ama hocanın okumayacağı yani korku fantastik tarzda bir kitabı detaylı anlatsanız ben de onu ezberleyip anlatsam olur mu eğer kendi okuduğu kitaplardan sylersem detay soruyor o yüzden okumamış olduğu bir kitap anlatmam gerek lütfen yardım edebilir misiniz :)

Atyxah

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoca kitap ile birlikte anlat derse ne yapacaksın?
o sorun değil form veriyor oraya yazıyorum kitap bilgilerini kitabı istemiyor yani ilk ders anlatmadım gidişatı gözlemledim ikinci ders de salı günü o zamana kadar hazırlanmam gerek

Reindi

80+ Silver
o sorun değil form veriyor oraya yazıyorum kitap bilgilerini kitabı istemiyor yani ilk ders anlatmadım gidişatı gözlemledim ikinci ders de salı günü o zamana kadar hazırlanmam gerek
internetten bulabilirsin dolu özetler var millet kitap ismi söylesin sen de bak özetlerine

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
1 günde bitirebileceğin kitaplar var

Bura.K

80+ Silver
Bende özet çok var. Okuduğum her kitabın özetini hem PC hem kağıtta tutarım. Yazımı okuyabilir isen 3-5 tane yollayabilirim :D

Atyxah

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 günde bitirebileceğin kitaplar var
internetten bulabilirsin dolu özetler var millet kitap ismi söylesin sen de bak özetlerine
hocam isim söyler misiniz ama absürt olsun eğer hoca o kitabı önceden okumuşsa fena ***arım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende özet çok var. Okuduğum her kitabın özetini hem PC hem kağıtta tutarım. Yazımı okuyabilir isen 3-5 tane yollayabilirim :D
çok iyi olur hocam

Reindi

80+ Silver
hocam isim söyler misiniz ama absürt olsun eğer hoca o kitabı önceden okumuşsa fena ***arım

çok iyi olur hocam
sen kaça gidiyorsun ben çok kitap okuyan biri değilim açık söyleyeyim kitapla aram yok fazla

Atyxah

80+ Silver

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan

çok iyi olur hocam
dönüşüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,785
Üyeler
165,587
Son üye
sağtık1