Hatan test çözmen sadece.arkadaşlar bizim türkçeci kitap okuyup anlatacaksınız diyor ve ben okuyamadım çok zamanım olmadı daha çok test çözdüm okul 1.liği istiyorum geçen sene 3. olmuştum yani ortalamamın düşmesini istemiyorum o yüzden sizin okuduğunuz ama hocanın okumayacağı yani korku fantastik tarzda bir kitabı detaylı anlatsanız ben de onu ezberleyip anlatsam olur mu eğer kendi okuduğu kitaplardan sylersem detay soruyor o yüzden okumamış olduğu bir kitap anlatmam gerek lütfen yardım edebilir misiniz
hocam allah aşkına 2 günde 500 sayfa nasıl okuyayım sadece absürt kitap ismi istiyorum konusunu özetini felan ben bakıp ezberleyeceğimen son burada böyle bir konu açtığımda , ödevini de biz yapalım , ödevi kendin yapsana , kendin yapamıyon mu , kendin araştırsana diye cevaplarla gelmişlerdi, bence ödevini kendin yapmaya çalışsan daha iyi olur. Forum da bu konuda yardımcı olabilecek kişiler pek olmuyor, doğru olanda budur belki.
QWUIEDGBPŞIYUSGHŞQAUSGBUDSGBAIDAHatan test çözmen sadece.
Sadece test çözmekle 1. gelmiyor kitap ta okuyacaksın paşa paşa .
Niye bu kadar yükseldin ki? yoktan yere adam sadece kitap ismi istiyor bunda bir sakınca göremiyorum ben sayfalarca ödev atanlar vardı cümlenin ögelerini falan bulun diye adam kitap ismi istemiş çok muHatan test çözmen sadece.
Sadece test çözmekle 1. gelmiyor kitap ta okuyacaksın paşa paşa .
Azerbaycanca istersen bir kaç kitabın özetini söyleyebilirim, 3-4 kitap.arkadaşlar bizim türkçeci kitap okuyup anlatacaksınız diyor ve ben okuyamadım çok zamanım olmadı daha çok test çözdüm okul 1.liği istiyorum geçen sene 3. olmuştum yani ortalamamın düşmesini istemiyorum o yüzden sizin okuduğunuz ama hocanın okumayacağı yani korku fantastik tarzda bir kitabı detaylı anlatsanız ben de onu ezberleyip anlatsam olur mu eğer kendi okuduğu kitaplardan sylersem detay soruyor o yüzden okumamış olduğu bir kitap anlatmam gerek lütfen yardım edebilir misiniz
Hocam dediğim şudur.Niye bu kadar yükseldin ki? yoktan yere adam sadece kitap ismi istiyor bunda bir sakınca göremiyorum ben sayfalarca ödev atanlar vardı cümlenin ögelerini falan bulun diye adam kitap ismi istemiş çok mu
okudum çok güzel kitapmış bunu anlatabilirim teşekkürlerSatranç kitabını okuyabilirsin sarar.Okudum ama hem zamanında edebiyattan kaldığımdan hemde 1-2 ay önce okuduğumdan fazla bir şey hatırlamıyorum.Bir yerini hatırlıyorum bir gemide şampiyon ile maç oynuyorlardı ama para karşılığı ile oynuyordu o kadar iyi olunca.Oradaki 1 kişide hırsından dolayı yüksek bir para kaybediyordu ve yaşlı bir amca şampiyonu yeniyordu.Okuman daha iyi olur dediğim gibi kolay anlaşılır zaten.