Türkçe Rap'in Yeni Hali

Autotune ye laf söylemedim kendini geliştirmeden dinlenmek için kullanmaya söyledim yoksa autotune müthiş bir şey zaten
Ayrıca rap kendini baya değiştirdi şehinşah bozdu moruq tarzı şeylere katılmıyorum adamın tarzı istediğini yapar

Ayrıca rap kendini baya değiştirdi şehinşah bozdu moruq tarzı şeylere katılmıyorum adamın tarzı istediğini yapar
Hocam istedigini yapar bir şey demiyorum zaten eski muziginin daha güzel ve rapcilerin eskiden kendilerini gelistirmeye uğraşırken şuan hic ugrasmayip sadece para için autotune basıp saçma sapan sözler yaziyolar kendilerini gelistirmeye ugrasmiyolar bundan yakınıyorum

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bende dinliyorum ama trapin de bir derecesi olmalı khontkar dediğin adam birbirinden alakasız sözler kullanıyor ve deli gibi autotune basıyor
ben khonkarı severim şehinşahı da. ama şanışeri de severim defkhanı da severim. ayrıca khontkar ve şirketinin sound kalitesine erişmiş bir mc yok türkiyede. sözler konusunda adamı herkes sürtüğe bak ile yargılıyor. tamam kötü şarkı da diğerleri öyle değil. bir de autotune ile başyapıtlar ortaya çıkabiliyor karma gibi. ve yurt dışında autotune kullanmayan kalmadı neredeyse türkiye de böyle olmalı bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şehinşahın eski hali de yeni hali de müthiş bence. ve rap hep aynı kalamazdı zaten.

Arkadaşlar yanlış anlaşıldığımi düşünüyorum autotune kullanılmali zaten her şey hep aynı kalamaz fakat şuan nasil olsa autotune basiyoruz dinleniyoruz havasında olduğunu düşünüyorum rapcilerin kendilerini geliştirmeye calismiyolar

Arkadaşlar konu başlığındaki gibi sizinde fikirlerinizi merak ediyorum türkçe rapin yeni halinden memnunmusunuz ben açıkçası eski rapleri daha çok seviyorum trapide seviyorum tamam ama bence rapçiler artık şuna bağladı nasıl olsa dinleniyoruz diye kendilerini geliştirmiyolar mesela trap tamam çok güzel autotune ama sözlerinin çok az da olsa anlamlı olmasını istiyorum saçma sapan kelilmeler söylüyolar sadece müzikal olarak hoş olabilir ama sıkıyor bir yerden sonra tamam böyle şarkılarda çıkmalı ama eskisi gibi şarkılarda çıkarmalılar bence siz ne düşünüyorsunuz özellikle eskiye göre en kötü olanın şehinşah olduğunu düşünüyorum eski şarkıları okadar efsaneki karma vs de çok güzel ama bir daha o şarkı gibi trap yapmadı siz ne düşünüyorsunuz rapçilerin bu hali hakkında
Bi kısmına katiliyorum özellikle norm un son şarkisi berbat ötesiydi şu aralar en başarılı buldugum rapçi açık ve net ezhel dir trap+reggea+rap o kadar iyi harmanliyorki

Hocam istedigini yapar bir şey demiyorum zaten eski muziginin daha güzel ve rapcilerin eskiden kendilerini gelistirmeye uğraşırken şuan hic ugrasmayip sadece para için autotune basıp saçma sapan sözler yaziyolar kendilerini gelistirmeye ugrasmiyolar bundan yakınıyorum

Kral autotune basılan şarkıların hepsi iyi olacak diye bir şey yok şuan youtube ve spotfy da 100-200 arası dinlenen tonlarca autotune basılan şarkılar var zaten teknoloji insanlarım hayatını kolaylaştırmak için var neden bunun nimetlerinden yararlanmasın ki hem şarkıların autotune basıp yapmıyorlar bunun teknik bilgisi vs var

Kral autotune basılan şarkıların hepsi iyi olacak diye bir şey yok şuan youtube ve spotfy da 100-200 arası dinlenen tonlarca autotune basılan şarkılar var zaten teknoloji insanlarım hayatını kolaylaştırmak için var neden bunun nimetlerinden yararlanmasın ki hem şarkıların autotune basıp yapmıyorlar bunun teknik bilgisi vs var
Kesinlikle porçay dan çalmadın 😀

Autotune basılan şarkıların çoğu artık dediğim gibi sadece dinlenmek için olduğunu düşünüyorum ondan bahsediyorum buda yeni çıkan tüm autotune şarkılarını kötü yapiyor piyasaya yeni atilcak biri mesela nasil olsa autotune basar dinlenirim diye giriyor suanki rapciler de bunun aynisini yapıyor sadece bir alana tikili kaliyolar

Haklisin ezhel i hep autotune die yargiladilar

Autotune basılan şarkıların çoğu artık dediğim gibi sadece dinlenmek için olduğunu düşünüyorum ondan bahsediyorum buda yeni çıkan tüm autotune şarkılarını kötü yapiyor piyasaya yeni atilcak biri mesela nasil olsa autotune basar dinlenirim diye giriyor suanki rapciler de bunun aynisini yapıyor sadece bir alana tikili kaliyolar

Yeni rapçiler den örnek verir misin

Peki nasıl geliştirir kendilerini rapçiler eskisi artık eskide kaldı beğenmiyorsan git eski rapi dinle o zaman neyse zaten çok Türkçe rap dinlemiyorum artık eskisi kadar bi ceza dinliyorum :)

Kesinlikle porçay dan çalmadın 😀
Birisi anlar diye bekliyordum zaten :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,378
Üyeler
189,259
Son üye
Atakus