Türkçe yamadan virüs bulaşmış olabilirmi

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
Spider-Man remastered oyununu aldım türkce yama kurdum ama çalışmadı siyah ekranda kaldı yamayı oyunun klasöründen sildim ama denetim masasında falan gözükmüyor bende başka yama kurdum oldu ama virüs bulaşmasından korkuyorum şuan ücretsiz kaspersky ile tarama yapıyorum. Sizce virüsmü? Ve TR yama kurulumu exe olaraktı.

Spider-Man remastered oyununu aldım türkce yama kurdum ama çalışmadı siyah ekranda kaldı yamayı oyunun klasöründen sildim ama denetim masasında falan gözükmüyor bende başka yama kurdum oldu ama virüs bulaşmasından korkuyorum şuan ücretsiz kaspersky ile tarama yapıyorum. Sizce virüsmü?
Yamalardan virüs bulaşma olayı olabiliyor, dikkatli olmak gerek...

Yamalardan virüs bulaşma olayı olabiliyor, dikkatli olmak gerek...
Bulaştıysa nasıl anlarım yamanın dosyasını ücretsiz kaspersky ile tarattım bir şey bulamamıştı. Format atmak istemıyorum yeni Witcher 3 falan kurdum onları oynayacağım.

forumdan aldıysan problem yaşamazsın bundan sonra sinnerclownu kullan oradan 3-5 tane indirmiştim sorun çıkarmadı.

forumdan aldıysan problem yaşamazsın bundan sonra sinnerclownu kullan oradan 3-5 tane indirmiştim sorun çıkarmadı.
Benim kafam rahat etmiyor böyle şeylerde ya pc sıfırlayabilirim her an. Ama o kadar oyunu güncellemeyi yapmakta yoruyor. Eminmisiniz virüssüz olduğuna hocam ya şimdiden sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumdaki cevaplarda yama virüslü falan da diyorlar.

Benim kafam rahat etmiyor böyle şeylerde ya pc sıfırlayabilirim her an. Ama o kadar oyunu güncellemeyi yapmakta yoruyor. Eminmisiniz virüssüz olduğuna hocam ya şimdiden sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumdaki cevaplarda yama virüslü falan da diyorlar.
virüsten şüpheleniyorsan malwarebytes , kaspersky ve bitdefender indir sırayla bu üçü ile tarama yap yorumlarda virüslü diyorlarsa bilemedim şimdi.

virüsten şüpheleniyorsan malwarebytes , kaspersky ve bitdefender indir sırayla bu üçü ile tarama yap yorumlarda virüslü diyorlarsa bilemedim şimdi.
False positive diyor bazılarıda yorumlarda siz yorumları okusanız bi baksanız olurmu? Vaktinizi çaldığım için kusura bakmayın.

False positive diyor bazılarıda yorumlarda siz yorumları okusanız bi baksanız olurmu? Vaktinizi çaldığım için kusura bakmayın.
hiç sorun değil hocam :D ne kusuru technopattaki linki inceledim virüstotalde problem olmadığını söylüyor.

O zaman 1 aya indirdiğim oyunları bitirirsem temiz bir format atayım ikinizde çok sağolun iyi geceler.
hocam bu dediğim 3 antivirüs ile tarama yap bir şey varsa bile pcyi temizlen format ile uğraşmanıza gerek kalmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,488
Üyeler
183,844
Son üye
nemesis060
Geri