Neler Yeni

Türkçe yamadan virüs bulaşmış olabilirmi

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Buğra
Spider-Man remastered oyununu aldım türkce yama kurdum ama çalışmadı siyah ekranda kaldı yamayı oyunun klasöründen sildim ama denetim masasında falan gözükmüyor bende başka yama kurdum oldu ama virüs bulaşmasından korkuyorum şuan ücretsiz kaspersky ile tarama yapıyorum. Sizce virüsmü? Ve TR yama kurulumu exe olaraktı.

Satriani

80+ Silver
Spider-Man remastered oyununu aldım türkce yama kurdum ama çalışmadı siyah ekranda kaldı yamayı oyunun klasöründen sildim ama denetim masasında falan gözükmüyor bende başka yama kurdum oldu ama virüs bulaşmasından korkuyorum şuan ücretsiz kaspersky ile tarama yapıyorum. Sizce virüsmü?
Yamalardan virüs bulaşma olayı olabiliyor, dikkatli olmak gerek...

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yamalardan virüs bulaşma olayı olabiliyor, dikkatli olmak gerek...
Bulaştıysa nasıl anlarım yamanın dosyasını ücretsiz kaspersky ile tarattım bir şey bulamamıştı. Format atmak istemıyorum yeni Witcher 3 falan kurdum onları oynayacağım.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Buğra

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,703
İsim
efe araci
forumdan aldıysan problem yaşamazsın bundan sonra sinnerclownu kullan oradan 3-5 tane indirmiştim sorun çıkarmadı.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Buğra
forumdan aldıysan problem yaşamazsın bundan sonra sinnerclownu kullan oradan 3-5 tane indirmiştim sorun çıkarmadı.
Benim kafam rahat etmiyor böyle şeylerde ya pc sıfırlayabilirim her an. Ama o kadar oyunu güncellemeyi yapmakta yoruyor. Eminmisiniz virüssüz olduğuna hocam ya şimdiden sağolun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumdaki cevaplarda yama virüslü falan da diyorlar.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,703
İsim
efe araci
Benim kafam rahat etmiyor böyle şeylerde ya pc sıfırlayabilirim her an. Ama o kadar oyunu güncellemeyi yapmakta yoruyor. Eminmisiniz virüssüz olduğuna hocam ya şimdiden sağolun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumdaki cevaplarda yama virüslü falan da diyorlar.
virüsten şüpheleniyorsan malwarebytes , kaspersky ve bitdefender indir sırayla bu üçü ile tarama yap yorumlarda virüslü diyorlarsa bilemedim şimdi.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Buğra
virüsten şüpheleniyorsan malwarebytes , kaspersky ve bitdefender indir sırayla bu üçü ile tarama yap yorumlarda virüslü diyorlarsa bilemedim şimdi.
False positive diyor bazılarıda yorumlarda siz yorumları okusanız bi baksanız olurmu? Vaktinizi çaldığım için kusura bakmayın.

DogancanYr

80+ Silver

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,703
İsim
efe araci
False positive diyor bazılarıda yorumlarda siz yorumları okusanız bi baksanız olurmu? Vaktinizi çaldığım için kusura bakmayın.
hiç sorun değil hocam :D ne kusuru technopattaki linki inceledim virüstotalde problem olmadığını söylüyor.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Buğra

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,703
İsim
efe araci
O zaman 1 aya indirdiğim oyunları bitirirsem temiz bir format atayım ikinizde çok sağolun iyi geceler.
hocam bu dediğim 3 antivirüs ile tarama yap bir şey varsa bile pcyi temizlen format ile uğraşmanıza gerek kalmaz.

Top Bottom