🔥İndirim 🔥Turkcell 60GB 420 TL 20GB 260TL ve daha fazlası #GÜNCELLEME🔥

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,227
Merhabalar, uygun fiyatlı paket bulmanın zorlaştığı şu günlerde taahhütünün bitmesine az kalmış olan ve yeni üniversite/lise dönemine başlayan arkadaşlar için gayet cazip fiyatlı paketi sizle paylaşmak istedim.

Bu yazıya tıklayarak paketlerin sayfasına erişebilirsiniz
Ekran Resmi 2025-09-15 21.54.12.webp

Kampanya kapsamındaki illeri buradan görüntüleyebilirsiniz:
Ekran Resmi 2025-09-15 21.56.20.webp

Bu paketler zaten uzun zamandır bu fiyatta olan paketlerdi ancak bu konuyu şu an açma sebebim bu değil. Eğer bu illerdeyseniz şu an gidip alabilirsiniz ancak kampanya kapsamındaki illerin dışındaki arkadaşlar bu paketleri alamıyorken bu paketleri almanın mümkün olduğunu fark ettim. Eğer kampanyadaki illerden birinde yaşamıyorsanız bu yazımı okursanız sizin yararınıza olacaktır. 60GB'lık paketi almak isteyenlere özel (Öteki paketler içinde çalışıyor ancak maliyeti dolayısıyla değeceğini düşünmüyorum)

Öncelikle bu kampanya yeni müşterilere özel olduğundan halihazırda Turkcell hattı kullanıyorsanız başka bir operatörün faturasız hatlarına geçiş yaparak ardından tekrar Turkcell'e geçiş yaparak bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Neredeyse tüm operatörler niyetinizi tahmin edebildiğinden artık faturasız sim kartı satmak istemiyorlar. Bu duruma karşı e-sim destekleyen bir cihaza sahipseniz e-sim'li bir faturasız hatta geçiş yapabilirsiniz (fiziksel sim'e göre daha çok bulunma ihtimali var) eğer cihazınız e-sim desteklemiyorsa geçmek istediğiniz operatörün ufak bayilerine giderek 300-400 tl karşılığında fiziksel sim alabilirsiniz. Unutmamanız gereken şey hattınızın geçişten sonra 4. günde açılması. Eğer bu süreden daha erken sürede geçiş yapmak isterseniz bu mümkün olmayabilir risk almamanızı öneririm. Geçiş yaptıktan 4 gün sonrası için bulunduğunuz ile en yakın kampanya kapsamındaki ile bilet alabilirsiniz. En önemli detay paketi alırken ikametgaha vesaire bakılmaması. Yani bu paketi alırken aranan tek şart kampanya kapsamındaki illerden birindeki bir şubeden alım yapmanız. Eğer bu konuyu uzun bir süre sonra okuyorsanız en yakın Turkcell bayiisine gidip bilgi alabilirsiniz. Ben sorarken öğrenci olarak gidiyorum bahanesini uydurmuştum artık size kalmış. İnsanların çoğunluğu İstanbul'da yaşadığından ötürü İstanbul'u baz alacağım konuda bundan sonrasında. En yakın il tercihi olarak Sakarya, Kırklareli ve Bursa var. Dipnot ben konu sonunda yapacağım matematik hesabında en ucuzu baz alacağım kendiniz özelleştirilmiş hesabınızı yapabilirsiniz. En ucuz ulaşım 300-500 tl aralığı ile Sakarya'ya olur. Eğer farklılık olsun isterseniz biraz daha para harcayarak Bursa'ya feribot ile gitmeyi seçebilirsiniz. Ben biraz daha gezi amaçlı tercih ettiğimden feribot ile Bursa'ya arkadaşımla gitmeyi tercih etmiştim
Ekran Resmi 2025-09-15 22.22.05.webp
Ekran Resmi 2025-09-15 22.23.07.webp

Genel olarak fiyatlar 300 ila 500 arasında değişiyor kendinize göre gidiş dönüş bileti seçebilirsiniz. Örnek olarak 2 tane bilet koydum. Fiyat olarak bu ikisini baz alacağım gideceğiniz güne göre benzer fiyatlarla biletler seçebilirsiniz ortalama bu şekilde. Gittiğiniz zaman sadece hattınızı alıp geri dönmeyi planlıyorsanız burada ekstra çok masrafınız olmayacaktır ancak şehir içi ulaşım ve basit ihtiyaçlarınız için 300 tl daha masraf ekleyeceğim hesaba. Bu şekilde bu paketin bize yıllık maliyeti 5990 TL'ye denk geliyor yani düz hesap 6000 TL. Yani aylık tam olarak 500 TL yapıyor aylık bazda hesaplamak isterseniz.

Ekran Resmi 2025-09-15 22.31.02.webp

Bu paketin muadili olarak birkaç paket seçtim. İlki aslında benim için muadili sayılmaz ancak çoğu insanın ihtiyacını göreceğinden dolayı değerlendirmeye alacağım

Ekran Resmi 2025-09-15 22.33.23.webp

Ekran Resmi 2025-09-15 22.34.21.webp

Bu paketle kıyaslandığı durumda bahsettiğim yol eğer macera aramıyorsanız bana göre pek mantıklı bir tercih değil aylık paket faturanızdan 50 tl tasarruf yapmanızı sağlamış oluyor. Tamamen tercihe bağlı, ancak şöyle bir durum var. Bu paketteki internetin yarısı sadece sosyal medya için kullanılabiliyor. Dediğim gibi çoğu kişiye hitap etse de benim gibi hotspot olarak internet paylaşımı yapan veya başka işlerle uğraşan kişiler için çöp hale geliyor. Ayrıca GNÇ özel bir paket eğer GNÇ'den faydalanamıyorsanız bu paketi satın almanız mümkün değil.

Ekran Resmi 2025-09-15 22.41.34.webp

İkinci muadil olarak aldığım paket 50GB'lık Esnaf paketi, bu paketin alım şartlarını araştırmadım ancak en uygun fiyatlılardan biri buydu bu yüzden bunu baz alıyorum. 10GB internetin daha az olduğunu da unutmayın

Ekran Resmi 2025-09-15 22.43.46.webp

Bu paket yerine dediğim yöntemi tercih ettiğinizde 2160 TL kâr etmiş oluyorsunuz. Yani yaklaşık 180 TL aylık kâr etmiş oluyorsunuz. Hem %20 daha fazla internet hem de büyük bir tasarruf. Bu paketinde dışındaki paket olarak diğer muadilleri minimum 900 TL olduğundan hesaplamaya bence gerek yok.

Umarım yardımcı olabilmişimdir ben 13 eylül cumartesi günü hattımı almış bulunuyorum. Hattım yarın aktif olacak ekstra gelişmeler olursa bu konuya ekleyeceğim. Okuyan herkese teşekkürler sorularınız olursa sormaktan çekinmeyin. İyi günler dilerim.

IMG_5518.webp

GÜNCELLEME:

Turkcell web sitesi üzerinden hiçbir yere gitmeden de geçiş yapmayı deneyebilirsiniz ancak e-sim olarak almanız zorunlu. Sonrasında değiştirmek zor değil zaten. Kendim farklı bir numara üzerinden yaptığım denemede son sayfaya kadar ulaştım. Ancak geçiş yapmadığımdan ötürü net bir sonuç vermez. Bu satırdan sonra hata verir mi bilmiyorum ancak deneyen varsa sonucunu söyler ise konuya ekleyeceğim.

Ekran Resmi 2025-09-17 04.50.40.webp

Ekler

• Ekran Resmi 2025-09-15 22.33.53.webp
    Ekran Resmi 2025-09-15 22.33.53.webp
    11 KB · Hit: 612
Son düzenleme:
Bilet tarifelerine bakılmasına patladım :D ayrıca yeni ios 26 poh gibi olmuş rezillik valla.
Yazmışken tam detayıyla yazayım dedim benimle aynı sorundan muzdarip kişiler için yararlı olacağını düşünüyorum ve iOS 26'da eh işte bakınca alışılıyor biraz

Ne hallere düşmüşüz aga bu ne böyle :D

Esnaf paketlerini kullanmak isteyen arkadaşlarımız varsa bir bilgi vermek isterim. Bu paketi kullanabilmeniz için esnaf olmanıza gerek yok. Turkcell bayisine 1 hafta önce gidip numara taşıma işlemi yaparak esnaf tarifesine geçtim. Özellikle sordum esnaf tarifesi için istenen ek bir belge vs var mı diye ama yok dedi. (Esnaf değilim sigortam bile yok :D )

Ne hallere düşmüşüz aga bu ne böyle :D

Esnaf paketlerini kullanmak isteyen arkadaşlarımız varsa bir bilgi vermek isterim. Bu paketi kullanabilmeniz için esnaf olmanıza gerek yok. Turkcell bayisine 1 hafta önce gidip numara taşıma işlemi yaparak esnaf tarifesine geçtim. Özellikle sordum esnaf tarifesi için istenen ek bir belge vs var mı diye ama yok dedi. (Esnaf değilim sigortam bile yok :D )
Konunun kendisi çok gariban gibi duruyorda ben 1-2 günlük tatil ayağına gidip hattı almıştım hesaplama işin içine girince biraz değişik oldu. Esnaf paketinin sadece adı Esnaf galiba birde 3000DK'yı sadece esnaflar bitirir diye bu ismi vermişler heralde.

Eline sağlık güzel konu.

Konunun kendisi çok gariban gibi duruyorda ben 1-2 günlük tatil ayağına gidip hattı almıştım hesaplama işin içine girince biraz değişik oldu. Esnaf paketinin sadece adı Esnaf galiba birde 3000DK'yı sadece esnaflar bitirir diye bu ismi vermişler heralde.
Yaptığın şey çok güzel bu arada :) ellerine sağlık. Sadece esnaf değil bende bitiriyorum :D

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Ya arkadaş gerçekten rezillik Turkcell müşterisiysen yeni tarifeler kazık gibi, diğer firmalarda da aynı olay. Her yıl kucaktan kucağa geçiyoruz resmen uyguna tarife alacağız diye firmalar arasında. Hiç uğraşasim yok acaba TT de böyle kampanya yapar mı? Geçen sene yine bu zamanda yapmışlardı.

Ya arkadaş gerçekten rezillik Turkcell müşterisiysen yeni tarifeler kazık gibi, diğer firmalarda da aynı olay. Her yıl kucaktan kucağa geçiyoruz resmen uyguna tarife alacağız diye firmalar arasında. Hiç uğraşasim yok acaba TT de böyle kampanya yapar mı? Geçen sene yine bu zamanda yapmışlardı.
Evet illa ki uğraştıracaklar adamı zaten çok yüksek kâr marjınız var yeni gelene bu fiyatta satabiliyorsanız herkese satarsınız tamam yeni gelene indirim olsunda devam paketlerini de uygun fiyatlı yapın bari. TT'de indirim gelebilir ekim kasım gibi ama TT olduğu için tercih edesim pekte gelmiyor

Eskiden kalıcı müşterileri olman için çabalarlardı. Ellerinde tutmak için uğraşırlardı. Şimdi tam tersi aralarında müşteri paslıyorlar. Bunun bilerek anlaşmalı yapıldığını düşünüyorum. Bizimkiler 20GB paketi neredeyse 600TL ye tahahhütlemiş. Hat taşıyorsun 250-300tl :D şaka gibi.

Eskiden kalıcı müşterileri olman için çabalarlardı. Ellerinde tutmak için uğraşırlardı. Şimdi tam tersi aralarında müşteri paslıyorlar. Bunun bilerek anlaşmalı yapıldığını düşünüyorum. Bizimkiler 20GB paketi neredeyse 600TL ye tahahhütlemiş. Hat taşıyorsun 250-300tl :D şaka gibi.
Pttcell az kaldı taahhüt yenileyelim diyip yüzde 50 zam yapıyorlar. Kabul etmeyince başka yerde daha ucuza bulamazsınız diyip trip atıyorlar 😅

Geri