Öneri Türkcell fiber kullanılır mı ?

Odias

80+
Reaksiyon skoru
92
100 mbps internet ararken Türkcell in ilk 2 ay ücretsiz sonraki aylar 600 tl olan 3 ay youtube premium veren 12 ay taahhütlü paketine denk geldim almayı düşünüyorum. Ancak müşteri hizmetleri yada hız olarak vaad edilen hızları karşılıyor mu bilemedim sormak istedim yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

1754937014329.webp

100 mbps internet ararken Türkcell in ilk 2 ay ücretsiz sonraki aylar 600 tl olan 3 ay youtube premium veren 12 ay taahhütlü paketine denk geldim almayı düşünüyorum. Ancak müşteri hizmetleri yada hız olarak vaad edilen hızları karşılıyor mu bilemedim sormak istedim yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Alıntıyı görüntüle
Kendi fiberleri varsa kullanabilirsin bence memnun kalırsın. Eskiden kullanıyordum ama şuan altyapı yok diye mecbur Türk Telekom kullanıyorum Superonline daha iyiydi 😀

Superonline son dönemlerde baya bozdu kendini bu yüzden taahhütüm bitince TurkNet'e geçtim ben.

Kendi fiberleri varsa kullanabilirsin bence memnun kalırsın. Eskiden kullanıyordum ama şuan altyapı yok diye mecbur Türk Telekom kullanıyorum Superonline daha iyiydi 😀
türktelekomdan memnunmusun onunda var bi paketi almayı düşündüğüm

Superonline kullanıyorum 1000 mbps. Memnunun ancak ping değerim 35 mbps türk telekom daha iyiydi.

Superonline son dönemlerde baya bozdu kendini bu yüzden taahhütüm bitince TurkNet'e geçtim ben.
türknet e baktım 1000mbps ye de 700 tl diyor 100mbps ye de 700 diyor mantıklı gelmedi. birde taahhütsüz fiyatı daha da arttırırlar mı diye de bir endişem var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Superonline kullanıyorum 1000 mbps. Memnunun ancak ping değerim 35 mbps türk telekom daha iyiydi.
vaad edilen hızları alıyor musunuz ne kadar kayıp oluyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan netspeed kullanıyorum ancak çok sorun çıkıyor bazen 15 20 leri bile gördüğüm oluyor. Şahsen bunu yaşamak istemiyorum

Alıntıyı görüntüle
4 senedir problemsiz kullanıyorum. Şuan 1000 Mbps olan paketini kullanıyorum. Geçmeni tavsiye ederim.

Süperbox kampanyaları uygundur diyor hocam yani ben istesem de bu paketi alamıyor muyum?

Süperbox kampanyaları uygundur diyor hocam yani ben istesem de bu paketi alamıyor muyum?
Türk Telekom üstünden verdikleri paketlerde var. Türk Telekom Fiber'in varsa bence direkt oradan al.

Geri