darkweb'te bulmuş arkadaşımın arkadaşı e okul veritabanıda varmış dediğine göre üzücü.Bu breachforumsun sahibi tutuklanmıştı siteyi fbi kapatmıştı noldu yine açılmış başımıza ne geliyosa böyle forumlardan geliyo
Türk Telekom'da Aynı Mı?turkcellde çalışırken vodafone müşteri datalarını veriyordu liste olarak arama yapıyorduk
Vodafone geçmeyi düşünülür mü dostum kafayı mı yedinYa gençler daha 3 ay önce veri sızıntıları yüzünden mal gibi Turkcell hat aldım tekrardan GSM sızmış foto'da gördüğünüz gibi bizim bir arkadaş veritabanını indirip yeni telefon numaramı gösterdi vodafone geçmeyi düşünüyorum şimdiden?
bilmiyorum türk telekomuO zaman yurt dışı hattı alayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
darkweb'te bulmuş arkadaşımın arkadaşı e okul veritabanıda varmış dediğine göre üzücü.
Türk Telekom'da Aynı Mı?
Olsun en azından verileri bulmanın 1 yolu kalktıBaşka yerlerde başka yere paylaşmış silinse ne olacak
şimdi vodafone yada türktelekom'a geçerler keşke türkiye'de t-mobile olsaydı.Olsun en azından verileri bulmanın 1 yolu kalktı
Onu bilmiyorum da çok kasma dostum her türlü ediniliyor bilgiler bu ülkede yapacak bir şey yok turkcell veya tt kullan geç.Yurt dışı hat alsam?
Yurt dışı hattı nasıl oluyor?Ya şimdi vodafone ve türktelekom kaldı türktelekom'unda 2 miliyon ev interneti kullanıcısının verisi sızmış 2018'de yurt dışı hattı alacam.
şimdi vodafone yada türktelekom'a geçerler keşke türkiye'de t-mobile olsaydı.
Turkcell niye dedin aga ben turkcell'e burda rezalet diyorum sen Turkcell kullan diyon.ddOnu bilmiyorum da çok kasma dostum her türlü ediniliyor bilgiler bu ülkede yapacak bir şey yok turkcell veya tt kullan geç.
Romanya Yunanistan Birleşik Krallıktan Hat Alacam Türkiyede Kullanıcam Yada Sanal Telefon Numarası Alacam.Yurt dışı hattı nasıl oluyor?
İnternet hızı çok sıkıntı olmaz mıTurkcell niye dedin aga ben turkcell'e burda rezalet diyorum sen Turkcell kullan diyon.dd
Romanya Yunanistan Birleşik Krallıktan Hat Alacam Türkiyede Kullanıcam Yada Sanal Telefon Numarası Alacam.