Neler Yeni

Yardım Turkcell GSM Veritabanı Sızmış Ne Yapmam Gerek?

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Anonim Ankh
TC Kimlik No Numara Açılış Tarihi Kapandığı Tarih Kapalı Mı Açık Bunun Gibi Bilgiler Var
Bunun için operatörlerin hacklenmesine gerek yok ki, e devlet dataları çalındığında dolayısıyla hepsinin de çalınmış olması gerekiyor mantıken.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Bunun için operatörlerin hacklenmesine gerek yok ki, e devlet dataları çalındığında dolayısıyla hepsinin de çalınmış olması gerekiyor mantıken.
3 ay önce aldığım numara var içinde.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Selim
Bunun benzeri bir olayı yaşadım türknetten(sözde) aranıp interneti yalın olarak almadığımı işte telefon/tv paketi olduğunu söylediler. Bunun için kurulum tarihi vermek istedi ben de yalın paket kullandığımı böyle bir şey olmadığını söyledim aktivasyon tarihi fatura tarihi tutarını falan söyledi de yine de yemedim klasik tv cihazı dolandırıcılığı diye. Türknete numarayı mesaj atıp bildirmiştim. Bu kadar detay sızması çok tehlikeli bilmeyeni yerler.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
beni afrikadan 7 8 keredir görüntülü olarak arıyolar. bıktım artık bu turkcellden. bu yüzdenmiş glb.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Bunun benzeri bir olayı yaşadım türknetten(sözde) aranıp interneti yalın olarak almadığımı işte telefon/tv paketi olduğunu söylediler. Bunun için kurulum tarihi vermek istedi ben de yalın paket kullandığımı böyle bir şey olmadığını söyledim aktivasyon tarihi fatura tarihi tutarını falan söyledi de yine de yemedim klasik tv cihazı dolandırıcılığı diye. Türknete numarayı mesaj atıp bildirmiştim. Bu kadar detay sızması çok tehlikeli bilmeyeni yerler.
Zaten adam fatura bilgilerine kadar çıkarıcakmış acımış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

beni afrikadan 7 8 keredir görüntülü olarak arıyolar. bıktım artık bu turkcellden. bu yüzdenmiş glb.
Ne zaman aldın hatı?

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Zaten adam fatura bilgilerine kadar çıkarıcakmış acımış.

Ne zaman aldın hatı?
Numaram aynı şekliyle turkcelldeydi. aynı şekli ile 2024 yılı içinde türktelekoma geçtim turkcell pahalı diye. numaram ellerinde olabilir. ailemide arıyolar sürekli. Ailem full turkcell

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Peki biz Romanyalı mıyız 😂
Romanlardan ne farkımız var:D

Numaram aynı şekliyle turkcelldeydi. aynı şekli ile 2024 yılı içinde türktelekoma geçtim turkcell pahalı diye. numaram ellerinde olabilir. ailemide arıyolar sürekli. Ailem full turkcell
Turkcell zaten berbat hiç bir yerli marka'ya güven olmaz 2018'de güzeldi Turkcell sonra saçmaladı türktelekom güzel'de zamanında 2 miliyon kişinin verisi sızmıştı alsam şu an Vodafone'a güvenirim sonuçta global.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Romanlardan ne farkımız var:D

Turkcell zaten berbat hiç bir yerli marka'ya güven olmaz 2018'de güzeldi Turkcell sonra saçmaladı türktelekom güzel'de zamanında 2 miliyon kişinin verisi sızmıştı alsam şu an Vodafone'a güvenirim sonuçta global.
neye geçsek elimizde patlıyor. alıştım. geçen bi afrikalıyı açtım salam alakum fln bişeler diyo. harbi gerçek bunlar :D

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
neye geçsek elimizde patlıyor. alıştım. geçen bi afrikalıyı açtım salam alakum fln bişeler diyo. harbi gerçek bunlar :D
Yapay zeka olmasın mı o iki inglizce falan sövseydin giderdi şimdi bu veritabanını herkes kullansa tüm suçlar türkiyedeki numaralardan işlenir bence.

Kadın avlamaya çalışıyorlar herhalde.

Şikayetvar'daki mallarda bu niye oluyor ya diyorlar gülüyorum ama birazda kendime bakıyorum gülesim kaçıyor.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Yapay zeka olmasın mı o iki inglizce falan sövseydin giderdi şimdi bu veritabanını herkes kullansa tüm suçlar türkiyedeki numaralardan işlenir bence.

Kadın avlamaya çalışıyorlar herhalde.

Şikayetvar'daki mallarda bu niye oluyor ya diyorlar gülüyorum ama birazda kendime bakıyorum gülesim kaçıyor.
hayır gerçekten siyahi biri açtım selam veriyom selam veriyor. müslim müslim diyor. yaşadığı yeri fln gösterdi bana. baraka gibi kumdan biyerde yaşıyor.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
hayır gerçekten siyahi biri açtım selam veriyom selam veriyor. müslim müslim diyor. yaşadığı yeri fln gösterdi bana. baraka gibi kumdan biyerde yaşıyor.
Gerçektende bu afrikalılarda cahilmiş neyseki Afrika'daki GSM dataları sızmıyor bizde sızıyor böyle kaderin varya.

Top Bottom