Neler Yeni

Türkcell ile olan kontratım sona eriyor sizce Türk Telekom a geçmeli miyim?

Isulois

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Faruk Bakırcı
Arkadaşlar Türkcell ile olan kontratım bitti yeni kontratlarda epey pahalı Türk Telekom a geçmeyi düşünüyorum fiyat olarak daha iyi ve kullananlardan da genel olarak olumlu yanıtlar alıyorum siz hangisini önerirsiniz? Türk Telekom kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı?

Farway

80+ Silver
Türk Telekom'da Vodafone'da cidden kötüler, Türkiye'de elle tutulur tek operatör Türkcell malesef ki. Vodafone'dan yeni geçtim cidden dünya varmış.

Isulois

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Faruk Bakırcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım o zaman heralde bölgeden bölgeye değişiyor lafı cidden doğru çünkü övenler de çok. Paylaşman senin için sıkıntı değilse nerede oturuyorsun?

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Eren Cem
Bence geçilir turkcell'e o paraları vermek akıl karı değil, türk telekomuda vodafone'la kıyaslamayın be kardeşim

Bünyamina

80+ Platinum
TT bölgende iyiyse geçebilirsin.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,233
İsim
Taha Efe
Anladım o zaman heralde bölgeden bölgeye değişiyor lafı cidden doğru çünkü övenler de çok. Paylaşman senin için sıkıntı değilse nerede oturuyorsun?
Türkiye'de Yerin Altında Metroda Konuşturan tek Operatör Türkcell. Ben 3 Operatörüde Kullandım. Aralarında en iyisi açık ara Türkcell. Türk Telekom'un şu yararı var,Sellfy programı ile hatrı sayılır hediyer dağıtıyor. Ben Mesela Türkcell'e geçmeden önce Frink hediye etmişlerdi, 1 Ay Kahve ihtiyacımı karşıladı. Vodafone'da Yurtdısı nazarında daha iyi.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,508
İsim
Lokman Doğan
Türk telekom
30gb+sınırsız sosyal medya paketi var ona bakabilirsin

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Furkan Aydın
Türkcell çok pahalı bir operator fakat hakkını vermek lazım dağ başında köye gittiğimizde tek çeken benim turkcell hattım

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Alican ekinci
ben turkcellden netgsm ye geçtim memnunum şu an

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,779
İsim
.
Türkcell çok pahalı bir operator fakat hakkını vermek lazım dağ başında köye gittiğimizde tek çeken benim turkcell hattım
Kaç tl yeni geçenlere? Ben vodafone da 4gb a 180 veriyom. Fena kazıklanıyom.
Türk Telekom'da Vodafone'da cidden kötüler, Türkiye'de elle tutulur tek operatör Türkcell malesef ki. Vodafone'dan yeni geçtim cidden dünya varmış.
Arkadaşlar Türkcell ile olan kontratım bitti yeni kontratlarda epey pahalı Türk Telekom a geçmeyi düşünüyorum fiyat olarak daha iyi ve kullananlardan da genel olarak olumlu yanıtlar alıyorum siz hangisini önerirsiniz? Türk Telekom kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı?
1000002836.jpg

Beyler kesinlikle türkcell den vazgeçmeyin tavsiye etmiyorum TT de vodafone de benim evde turkcell in hızı.Ben burda tt kullanırken interntle cebelleşiyordum babam vodafone onu hiç söylemiyorum bile TT den turkcell geçtim dünya var dünya
250 nin altına düşmüyor turkcell MERSİNDE

Top Bottom