Neler Yeni

turkcell mi yoksa vodofone mu

Turkcell mi yoksa vodofone mu

• turkcell

Oylar: 12 63.2%
  • vodofone

Oylar: 7 36.8%

• Oy kullanan toplam üye
    19

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,892
İsim
göksel yurtcan
kesinlikle vodafone türkçell en ufak hatada anında faturaya kitliyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Vodafone kullanıyorum. Mobil veri 4-5 Mbps
TT de iken 75 Mbps idi

D~LAW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Bey
kesinlikle vodafone türkçell en ufak hatada anında faturaya kitliyor
Vodofone hatasız bile kitliyor, bana geçen faturamdan 2 kat fazla para aldılar normaldir vodofone dedim ellemedim öbür ay geri iade etmişler:)
20gb 90tl bu dönemde iyi gerçi vodofoneden memnunum, hangisi ucuzsa onu terci edin.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,892
İsim
göksel yurtcan
Vodofone hatasız bile kitliyor, bana geçen faturamdan 2 kat fazla para aldılar normaldir vodofone dedim ellemedim öbür ay geri iade etmişler:)
20gb 90tl bu dönemde iyi gerçi vodofoneden memnunum, hangisi ucuzsa onu terci edin.
hocam ben şuan 1 hat 16yıl diğerleride 5 yıldır vodafone kullandım hiç sıkıntı yaşamadım + ev interneti var ama türktelekomdada türkcellede kii türkcell ödediğimiz faturayı tekrar isteyip sonrada gönderdiğimiz superboxun da parasını icra davası olarak sicilin kirlenmesine neden oldu hiç bir yanlış yapmamamıza rağmen

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Sait Kaan Ekşi
turkcell kalitedir çok güzel çeker ama fiyatları abestir, turkcell kullanıyodum ama artık TT geçtim fiyatları iyidi ve ayrıca ucuz olsun kalitesi biraz düşük olsun dedim tt geçtim ve şuan memnunum ki 4-5 aydır da kullanıyorum. vodafone gelcek olursak dayımların kullandığı hat bana memnun olmadığını söylemişti ondan dolayı vodafone girmemiştim. benim açımdan durum böyle son karar sizin

D~LAW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Bey
hocam ben şuan 1 hat 16yıl diğerleride 5 yıldır vodafone kullandım hiç sıkıntı yaşamadım + ev interneti var ama türktelekomdada türkcellede kii türkcell ödediğimiz faturayı tekrar isteyip sonrada gönderdiğimiz superboxun da parasını icra davası olarak sicilin kirlenmesine neden oldu hiç bir yanlış yapmamamıza rağmen
Doğrudur hiç kulanmadım fiyatlarından dolayı da kullanmam.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,892
İsim
göksel yurtcan

D~LAW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Bey
Köyde olmama rağmen vodofone 90+mpbs çekiyor benim telefonumda, annemin telefonunda max 30mbps. hız açışından telefondan telefona fark ediyor.
turkcell kalitedir çok güzel çeker ama fiyatları abestir, turkcell kullanıyodum ama artık TT geçtim fiyatları iyidi ve ayrıca ucuz olsun kalitesi biraz düşük olsun dedim tt geçtim ve şuan memnunum ki 4-5 aydır da kullanıyorum. vodafone gelcek olursak dayımların kullandığı hat bana memnun olmadığını söylemişti ondan dolayı vodafone girmemiştim. benim açımdan durum böyle son karar sizin

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Sait Kaan Ekşi
Köyde olmama rağmen vodofone 90+mpbs çekiyor benim telefonumda, annemin telefonunda max 30mbps. hız açışından telefondan telefona fark ediyor.
telefondan telefona fark eder doğrudur fakat bide baz istasyonlarına yakınlık da farkettiriyor köylerde genellikle vodafone ile tt daha iyi

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Vodafone eskiden güzeldi fakat son zamanlarda baya bozdu Turkcell pahalı ama en iyi çeken oparetör o şuan

Top Bottom