Neler Yeni

Turkcell numaramı yurt dışına açtırmak ücretli mi

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Mustafa Enes Bulut
Su anda almanyadayim ve iPhone 14 aldım ama iCloud icin turk numarama mesaj gelmesi lazım turk numaram yurt dışına kapalı bu numarayı yurt dışına açtırsam ücreti olur mu sadece 1 tane SMS gelmesi gerekecek başka bisey yapmayacağım

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
yurtdisina acma ucretsizdir kullanimlarin tarifene gore ucretli veya ucretsiz olabilir. faturaliysan dikkat et faturasizsa zaten ucret cikarazlar icinde tl olmadıkça .yurtdışı ucretlendirmeleri çok yuksek oluyor. hattı aç ama internet kapali kalsin tam bilgi almadan lullanim yapma belirli tarifeler haric 1mb internete 100tl istiyordu bazi operatorler daha fazla yaziyorlar.
turkcell yurtdisi icin iyiydi ama cogu tarife gecerliydi veya faturaya ek bilmem kac TL'ye kullanabiliyordun musteri hizmetlerine sormak lazim tabi.
sadece masaj alicaksan aç bence mesaj alma sanirim 65 kuruş tarifen gecerli olmasa bile. internet ve arama musteri hizmetlerime sormadam kesinlikle yapma yuksek ucret cikarabilirler.

Son düzenleme:

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Mustafa Enes Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yurtdisina acma ucretsizdir kullanimlarin tarifene gore ucretli veya ucretsiz olabilir. faturaliysan dikkat et faturasizsa zaten ucret cikarazlar icinde TL olmadıkça .yurtdışı ucretlendirmeleri çok yuksek oluyor. hattı aç ama internet kapali kalsin tam bilgi almadan lullanim yapma belirli tarifeler haric 1mb internete 100tl istiyordu bazi operatorler daha fazla yaziyorlar.
turkcell yurtdisi icin iyiydi ama cogu tarife gecerliydi veya faturaya ek bilmem kac TL'ye kullanabiliyordun musteri hizmetlerine sormak lazim tabi.
sadece masaj alicaksan aç bence mesaj alma sanirim 65 kuruş tarifen gecerli olmasa bile. internet ve arama musteri hizmetlerime sormadam kesinlikle yapma yuksek ucret cikarabilirler.
Valla açtım mesajı aldım teşekkürler genede

Top Bottom